Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alegerile europarlamentare, organizate pe 25 mai. Primul tur al prezidentialelor pe 2 noiembrie, turul doi - pe 16 noiembrie

B1 B1,
Alegerile europarlamentare, organizate pe 25 mai. Primul tur al prezidentialelor pe 2 noiembrie, turul doi - pe 16 noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, la finalul unei sedinte USL, datele in care se vor organiza alegerile europarlamentare si alegerile prezidentiale din acest an. Astfel, alegerile. continuă pe B1

VIDEO Alegerile europarlamentare au loc pe 25 mai, cele prezidentiale pe 2 si 16 noiembrie

Alegerile europarlamentare de anul acesta vor avea loc pe data de 25 mai, iar cele doua tururi de scrutin pentru alegerea presedintelui sunt programate pe 2 si 6 noiembrie, urmand ca data referendumului pentru revizuirea Constitutiei sa fie stabilita de catre Parlament, a anuntat duminica premierul Victor Ponta.

Ponta: Alegeri europarlamentare la 25 mai. Alegeri prezidentiale la 2 si 16 noiembrie

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au sustinut o declaratie de presa comuna, in care au discutat despre refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l demite pe seful STS dar si despre alegerile.

Elena Udrea: PMP vrea sa obtina scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca PMP isi propune sun scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la.

Simona Halep, despre infrangerea din primul tur la turneul de la Paris: Cand a trebuit sa fiu mai relaxata, m-am contractat. Merg inainte cu incredere

Simona Halep a explicat ce a gresit in meciul din primul tur de la turneul WTA de la Paris, pe care l-a pierdut in fata Kristinei Mladenovic. Ea a spus ca nu este stresata de pozitia nr. 10 in clasamentul WTA insa in timpul meciului, in momentele in care ar fi trebuit sa fie relaxata, s-a contractat.

PC participa la alegerile europarlamentare alaturi de PSD si UNPR. Grapini va fi retrasa din Guvern

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca Biroul Politic al PC a validat propunerea ca la alegerile europarlamentare PC sa participe pe o lista comuna alaturi de PSD si.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Paris. Ce spune noul ei antrenor.

Simona Halep, numarul 10 mondial si cap de serie numarul cinci, a fost eliminata din turneul de tenis de la Paris, dotat cu premii in valoare de 710. 000 dolari. Halep a fost invinsa in primul tur de Kristina Mladenovici Franta), beneficiara a unui wild-card si pozitia 62 in ierarhia mondiala. Eliminarea prematura a sportivei romance vine la doar o saptamana dupa performanta sa de la Australian Open, atunci cand ajungea pana in sferturile primului turneu de grand slam al anului. Halep a .

Ponta: Am decis ca euroalegerile sa fie pe 25 mai, iar prezidentialele pe 2 si 16 noiembrie.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa sedinta USL, ca la nivelul Uniunii s-a decis ca euroalegerile sa aiba loc pe 25 noiembrie, duminica, iar prezidentialele sa se desfasoare pe 2 si 16 noiembrie. De asemenea, el a precizat ca, potrivit legii, alegerile prezidentiale trebuie organizate in luna dinaintea celei in care expira mandatul presedintelui in functie. Ponta a spus ca a decis, in aceste conditii, ca cele doua tururi ale prezidentialelor sa aiba loc .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )