Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta: Am decis ca euroalegerile sa fie pe 25 mai, iar prezidentialele pe 2 si 16 noiembrie.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Am decis ca euroalegerile sa fie pe 25 mai, iar prezidentialele pe 2 si 16 noiembrie.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa sedinta USL, ca la nivelul Uniunii s-a decis ca euroalegerile sa aiba loc pe 25 noiembrie, duminica, iar prezidentialele sa se desfasoare pe 2 si 16 noiembrie. De asemenea, el a precizat ca, potrivit legii, alegerile prezidentiale trebuie organizate in luna dinaintea celei in care expira mandatul presedintelui in functie. Ponta a spus ca a decis, in aceste conditii, ca cele doua tururi ale prezidentialelor sa aiba loc . continuă pe România Liberă

Ponta: Alegeri europarlamentare la 25 mai. Alegeri prezidentiale la 2 si 16 noiembrie

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au sustinut o declaratie de presa comuna, in care au discutat despre refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l demite pe seful STS dar si despre alegerile.

VIDEO Alegerile europarlamentare au loc pe 25 mai, cele prezidentiale pe 2 si 16 noiembrie

Alegerile europarlamentare de anul acesta vor avea loc pe data de 25 mai, iar cele doua tururi de scrutin pentru alegerea presedintelui sunt programate pe 2 si 6 noiembrie, urmand ca data referendumului pentru revizuirea Constitutiei sa fie stabilita de catre Parlament, a anuntat duminica premierul Victor Ponta.

Alegerile europarlamentare, organizate pe 25 mai. Primul tur al prezidentialelor pe 2 noiembrie, turul doi - pe 16 noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, la finalul unei sedinte USL, datele in care se vor organiza alegerile europarlamentare si alegerile prezidentiale din acest an. Astfel, alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )