Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ponta: Alegeri europarlamentare la 25 mai. Alegeri prezidentiale la 2 si 16 noiembrie

Antena3 Antena3,
Ponta: Alegeri europarlamentare la 25 mai. Alegeri prezidentiale la 2 si 16 noiembrie

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au sustinut o declaratie de presa comuna, in care au discutat despre refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l demite pe seful STS dar si despre alegerile. continuă pe Antena3

VIDEO Alegerile europarlamentare au loc pe 25 mai, cele prezidentiale pe 2 si 16 noiembrie

Alegerile europarlamentare de anul acesta vor avea loc pe data de 25 mai, iar cele doua tururi de scrutin pentru alegerea presedintelui sunt programate pe 2 si 6 noiembrie, urmand ca data referendumului pentru revizuirea Constitutiei sa fie stabilita de catre Parlament, a anuntat duminica premierul Victor Ponta.

Alegerile europarlamentare, organizate pe 25 mai. Primul tur al prezidentialelor pe 2 noiembrie, turul doi - pe 16 noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, la finalul unei sedinte USL, datele in care se vor organiza alegerile europarlamentare si alegerile prezidentiale din acest an. Astfel, alegerile.

Ponta: Am decis ca euroalegerile sa fie pe 25 mai, iar prezidentialele pe 2 si 16 noiembrie.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa sedinta USL, ca la nivelul Uniunii s-a decis ca euroalegerile sa aiba loc pe 25 noiembrie, duminica, iar prezidentialele sa se desfasoare pe 2 si 16 noiembrie. De asemenea, el a precizat ca, potrivit legii, alegerile prezidentiale trebuie organizate in luna dinaintea celei in care expira mandatul presedintelui in functie. Ponta a spus ca a decis, in aceste conditii, ca cele doua tururi ale prezidentialelor sa aiba loc .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )