Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alina Gorghiu, dupa ce mai multe gaini au fost aruncate in curtea sediului ACL: Acest lucru arata ca PSD e un partid al gainarilor (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, dupa ce mai multe gaini au fost aruncate in curtea sediului ACL: Acest lucru arata ca PSD e un partid al gainarilor (VIDEO)

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat, dupa ce mai multe gaini au fost arucnate in curtea sediului ACL din Soseaua Kiseleff, ca acest incident este de o violenta extrema si face parte. continuă pe B1

ACL a facut plangere la politie, dupa atacul cu gaini moarte din curtea sediului sau

ACL a facut plangere la politie, dupa ce in curtea sediului sau au fost aruncate 87 de gaini. Angajatii Directiei Sanitar-Veterinare Bucuresti au adunat toate pasarile. imbracati in combinezoane.

Alina Gorghiu: Ponta incalca hotararea ICCJ pentru ca foloseste, din nou, denumirea USL in campanie

Alina Gorghiu a aratat ca PSD a folosit denumirea USL in campania pentru PE, moment in care PNL a facut o plangere la BEC, care a dat castig de cauza PNL, iar ICCJ a respins contestatia PSD, formuland o hotarare definitiva si irevocabila conform careia PSD nu are voie sa foloseasca denumirea USL in campania electorala.

METEO Mai multe judete din tara au fost, marti dimineata, sub Cod galben de ceata

Mai multe judete din tara au fost, marti dimineata, sub Cod galben de ceata. Specialistii au precizat ca, din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea a fost scazuta in unele locuri sub 50 de metri.

Trafic ingreunat pe mai multe drumurindin tara, din cauza cetii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca, sambata dupa-amiaza, circulatia rutiera pe numeroase artere rutiere importante din tara se desfasoara ingreunat , din cauza cetii. Fenomenul este semnalat pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, in capitala si pe mai multe drumuri nationale din judetele Ilfov , Constanta si Giurgiu .

Cluj-Napoca: Mai multe birouri inchiriate decat in principalele orase in 2013

Mai multe birouri au fost inchiriate in Cluj-Napoca in primele 9 luni din 2014 decat anul trecut in toate orasele mari, cu exceptia Capitalei, informeaza o analiza ESOP trimisa astazi redactiei.

INS: Mai multe nasteri si divorturi in luna septembrie

Numarul nasterilor si deceselor a crescut in luna septembrie, fata de luna august, insa sporul natural a fost pozitiv, arata Institutul National de Statistica INS). in schimb, s-au inregistrat mai multe divorturi si mai putine casatorii decat in luna precedenta.

Italia, afectata de furtuni: Drumuri inundate si scoli inchise in mai multe regiuni

Furtunile fac ravagii in Italia. Capitala Roma, dar si Sicilia, se afla in stare de alerta maxima. Traficul este ingreunat pe Aeroportul Fiumicino, iar mai multe scoli au fost inchise. Autoritatile din Sicilia.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Vizibilitatea este redusa in unele locuri sub 50 de metri

Mai multe judete din tara se afla, marti dimineata, sub Cod galben de ceata. Specialistii au precizat ca, din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea este scazuta in unele locuri sub 50 de metri.

Nou val de proteste anti-guvernamentale in mai multe orase din tara. Manifestant din Brasov: Au lovit batrani si copii fara mila! Plang de nervi!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Nou val de proteste anti-guvernamentale, duminica, in mai multe orase din tara. O brasoveanca sustine ca jandarmii au lovit batrani si copii fara mila!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )