Libnet.ro
UNICEF

01:05

O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier GRAV din Roman

Antena3 Antena3,
O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier GRAV din Roman

Trei oameni au ajuns la spital din cauza unui sofer neatent. in accident a fost implicata o ambulanta, care se grabea sa ajung la un pacient. La final personalul de pe salvare a fost cel care a avut nevoie de. continuă pe Antena3

Accident rutier cu cinci raniti la iesirea din Hunedoara spre Teliuc: doi oameni sunt in stare grava

Un accident rutier grav s-a petrecut pe soseaua Hunedoara Teliuc, dupa ce un sofer din Hunedoara a intrat intr-o depasire riscanta, in zona unei curbe periculoase. Cinci oameni, dintre care doi copii, au fost raniti.

Fiica actorului din Pistruiatul, implicata intr-un dosar de prostitutie in Italia

Interpretul rolului principal din filmul Pistruiatul, Costel Baloiu, a intrat intr-un con de umbra dupa rolul din Roscovanul, iar viata ii da lovitura dupa lovitura. Dupa ce a fost parasit de.

Tata si fiu cu dosar penal, dupa un accident rutier produs sub influenta alcoolului

Un eveniment rutier produs pe raza comunei Ciocani in seara zilei de 30 iunie s-a soldat cu o vatamarea corporala a unei persoane si intocmirea a doua dosare penale.

Seful Politiei Falticeni, trimis in judecata pentru ca a incercat sa acopere un om de afaceri implicat intr-un accident

Ioan Nichitoi, sef al Politiei mun. Falticeni, jud. Suceava, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor concurente de tentativa la abuz in serviciu cu obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit si fals intelectual.

Kenya: O turista rusoaica a fost ucisa intr-un atac armat la Mombasa

O turista rusoaica a murit, duminica, la Mombasa, dupa ce a fost atacata de persoane inarmate, scrie AFP. Din nefericire, femeia asupra careia s-a tras a murit din cauza ranilor, a un oficial de rang inalt.

SUA, profund ingrijorate dupa ce un tanar american a fost batut intr-o inchisoare din Israel

Statele Unite s-au declarat profund ingrijorate, sambata, dupa ce un adolescent american, arestat de autoritatile israeliene, ar fi fost batut crunt in inchisoare de catre politie. Departamentul de Stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )