Libnet.ro
UNICEF

13:30

Americanii spun ce cred ca se va intampla cu Simona Halep in urmatorii zece ani

Adevărul Adevărul,
Americanii spun ce cred ca se va intampla cu Simona Halep in urmatorii zece ani

Simona Halep se mentine de un an de zile pe podiumul tenisului mondial feminin, chiar daca n-a castigat niciun turneu de Grand Slem. continuă pe Adevărul

NASA: Vom descoperi viata extraterestra in urmatorii zece ani

Omenirea va descoperi viata extraterestra in urmatorii zece ani, a declarat sefa Programului Stiintific al NASA, Ellen Stofan, potrivit Huffington Post.

Simona Halep nu a fost aleasa jucatoarea lunii martie

WTA a anuntat, vineri, rezultatele sondajului gazduit pe site-ul propriu la categoria jucatoarea lunii martie, printre nominalizate numarandu-se si Simona Halep.

OFICIAL: Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru disputa cu Canada - Simona Halep lipseste

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a anuntat, miercuri, jucatoarele pe care se va baza pentru meciul cu Canada. Pe lista oficiala se afla Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru. Marea absenta: Simona Halep.

Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

A castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, dar nu este multumita cu ceea ce a reusit pana acum. Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam. Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW, a precizat Simona.

Simona Halep se marita? Iata despre cine se spune ca ii va fi sot!

Simona Halep se pregateste, se pare, de nunta. Alesul ei este, conform informatiilor aparute in presa, Costa Sponte, fiul omului de afaceri Teia Sponte, iar nas ar urma sa fie, pare-se, chiar Gheorghe Hagi.

Darren Cahill continua colaborarea cu Simona Halep

Antrenorul american Darren Cahill se va afla alaturi de Simona Halep in pregatirea participarii acesteia la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep va debuta la un important turneu pe iarba

In acest an pauza dintre Roland Garros si Wimbledon va avea o saptamana in plus pentru a permite jucatorilor si jucatorelor sa faca tranzitia de la zgura la iarba, iar Simona Halep va debuta la un important turneu in Marea Britanie.

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza.

Simona Halep pe afisul turneului de la Madrid alaturi de Roger Federer

Jocul formidabil aratat de Simona Halep in 2014 la Madrid si finala disputata in fata Mariei Sharapova, careia jucatoarea noastra i-a luat primul set extrem de repede si printr-o evolutie remarcabila, nu a fost uitat de spanioli.

Simona Halep va juca in premiera la Birmingham. Suntem incantati, e o stea in ascensiune. Programul de turnee al Simonei in urmatoarele doua luni

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )