Libnet.ro
UNICEF

10:00

Analiza lui Adrian Nastase cu privire la atentatele din Franta

România Liberă România Liberă,
Analiza lui Adrian Nastase cu privire la atentatele din Franta

Fostul premier Adrian Nastase face o analiza a evenimentelor petrecute in ultimele doua saptamani in Franta si sustine ca viata pasnica in societate necesita limitari si autolimitari pentru exercitiul unora dintre libertati. continuă pe România Liberă

Marsuri de solidaritate cu atentatele din Franta la Bucuresti si Cluj

In semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris, vineri seara, in jurul orelor 18:00, vor fi organizate marsuri in Bucuresti si Cluj.

Adrian Nastase: CSM si CNA nu se pot consideraCharlie. Nu pot sprijini o libertate a cuvantului fara limite

Adrian Nastase face o analiza a evenimentelor petrecute in Franta, afirmand totodata ca asasinatele de la Paris trebuie sa ne influenteze o judecata mai larga. Eu cred ca sunt doua discutii.

VIDEO INTERVIU Ioan Mircea Pascu: Zona Schengen si spatiul privat virtual, victime pe nedrept ale masurilor propuse ca urmare a atentatelor din Franta

Trebuie sa depasim acest soc emotional si sa ne gandim la consecintele masurilor pe care le propunem, a declarat eurodeputatul Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, referindu-se la schimbarile asteptate pe termen lung in diferite domenii, la nivel european si national, ca urmare a atentatelor teroriste din Franta. Intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru EurActiv. ro, acesta a vorbit despre declaratii politice sau initiative propuse la nivel european sau national, care afecteaza in mod nejustificat domenii precum libertatea de circulatie a cetatenilor sau comunicarea digitala, in special spatiul privat virtual.

10 arestari in Paris, in urma atacurilor din Franta

Aproximativ zece persoane au fost arestate in noaptea de joi spre vineri in regiunea pariziana, in ancheta cu privire la atentatele comise saptamana trecuta la Paris, a anuntat o sursa judiciara, relateaza Mediafax.

Aproximativ zece arestari in regiunea pariziana, in urma atacurilor din Franta

Aproximativ zece persoane au fost arestate in noaptea de joi spre vineri in regiunea pariziana, in ancheta cu privire la atentatele comise saptamana trecuta la Paris, a anuntat o sursa judiciara, relateaza AFP.

Liderul Al-Qaeda: Atentatele teroriste din Franta au fost pregatite de ani intregi

Al-Qaeda din Peninsula Arabica AQAP) a revendicat atacul terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo, in care au fost ucise 12 persoane. Atacul ar fi fost planuit timp de ani intregi, creierul operatiunii fiind Anwar al-Awalki, clericul nascut in SUA ce a fost ucis in 2011, in Yemen, de o drona americana.

Dosarul retrocedarilor ilegale este la final: Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele, Paltin Sturdza nu. Stenograme: Numele de cod din dosar/ Ce sfat i-a dat Hrebenciuc lui Adrian Nastase

Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele de care este acuzat, arata procurorii DNA, care se pregatesc sa finalizeze dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si sa il trimita in instanta, dupa ce au cerut prelungirea cu 15 zile a masurilor preventive luate in cazul inculpatilor din dosar, scrie Mediafax. Vezi in articol stenograme din dosarul retrocedarilor ilegale.

Politic Show: De ce nu se grabeste Traian Basescu sa intre in PMP. Posibile scenarii privind viitorul fostului presedinte; Ion Iliescu si Adrian Nastase sustin ca in PSD e nevoie de intelepciune nu de excluderi si scindari

Ce sanse dau analistii noului PSD, pastorit de Geoana si Vanghelie. Mircea Geoana si Marian Vanghelie, exclusi, in prezent, din PSD, sunt decisi sa. Clement Negrut PMP): Nu exclud o candidatura la sefia partidului. Secretarul general al Partidului Miscarea Populara, deputatul Clement Negrut.

Roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani, retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani a fost retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )