Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marsuri de solidaritate cu atentatele din Franta la Bucuresti si Cluj

România Liberă România Liberă,
Marsuri de solidaritate cu atentatele din Franta la Bucuresti si Cluj

In semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris, vineri seara, in jurul orelor 18:00, vor fi organizate marsuri in Bucuresti si Cluj. continuă pe România Liberă

SUA inaspreste masurile de securitate dupa atentatele din Paris

SUA va inaspri masurile de securitate dupa atentatele din Paris, a anuntat secretarul american pentru Securitate Interna.

VIDEO INTERVIU Ioan Mircea Pascu: Zona Schengen si spatiul privat virtual, victime pe nedrept ale masurilor propuse ca urmare a atentatelor din Franta

Trebuie sa depasim acest soc emotional si sa ne gandim la consecintele masurilor pe care le propunem, a declarat eurodeputatul Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, referindu-se la schimbarile asteptate pe termen lung in diferite domenii, la nivel european si national, ca urmare a atentatelor teroriste din Franta. Intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru EurActiv. ro, acesta a vorbit despre declaratii politice sau initiative propuse la nivel european sau national, care afecteaza in mod nejustificat domenii precum libertatea de circulatie a cetatenilor sau comunicarea digitala, in special spatiul privat virtual.

Israelul a cerut ca evreii ucisi in atacurile din Franta sa fie inmormantati acasa, apoi A CERUT BANI

Israelul a insistat ca evreii ucisi in atacurile teroriste de la Paris sa fie inmormantati pe teritoriul sau, apoi le-a cerut bani familiilor si comunitatii evreilor din Franta, in timp ce locul inhumarii.

Organizatiile musulmane din Franta fac apel la calm inainte de aparitia noului numar al revistei Charlie Hebdo

Principalele organizatii musulmane din Franta au facut apel marti la comunitatea musulmana sa isi pastreze calmul si sa respecte libertatea de opinie, inainte de aparitia miercuri a primului numar al.

Germania se teme ca ar putea fi scena unor atacuri teroriste similare cu cele din Franta

Serviciile secrete germane se tem ca musulmani fundamentalisti ar putea comite in Germania atacuri teroriste similare cu cele din Franta, soldate cu 17 morti, potrivit editiei germane a publicatiei The Local. Un.

Intensificarea antisemitismului in Europa dupa atentatele din Franta, ingrijoreaza SUA si comunitatea evreiasa

Presedintia Statelor Unite si-a exprimat ingrijorarea, marti seara, fata de o intensificare a antisemitismului in Europa si in Franta, dupa luarea de ostatici care a avut loc vineri la Paris intr-un magazin cu specific evreiesc, in care au fost omorati patru evrei. Si comunitatea evreiasca din Europa se teme pentru viitorul ei potrivit unui sondaj organizat de Campania Contra Antisemitismului din Marea Britanie.

Liderul Al-Qaeda: Atentatele teroriste din Franta au fost pregatite de ani intregi

Al-Qaeda din Peninsula Arabica AQAP) a revendicat atacul terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo, in care au fost ucise 12 persoane. Atacul ar fi fost planuit timp de ani intregi, creierul operatiunii fiind Anwar al-Awalki, clericul nascut in SUA ce a fost ucis in 2011, in Yemen, de o drona americana.

Roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani, retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani a fost retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

Douasprezece arestari in regiunea pariziana, in urma atacurilor din Franta

Douasprezece persoane au fost arestate in noaptea de joi spre vineri in regiunea pariziana, fiind suspectate ca au oferit sprijin logistic jihadistilor care au comis atentatele de saptamana trecuta de la Paris, au anuntat autoritatile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )