Libnet.ro
UNICEF

10:00

Intensificarea antisemitismului in Europa dupa atentatele din Franta, ingrijoreaza SUA si comunitatea evreiasa

Adevărul Adevărul,
Intensificarea antisemitismului in Europa dupa atentatele din Franta, ingrijoreaza SUA si comunitatea evreiasa

Presedintia Statelor Unite si-a exprimat ingrijorarea, marti seara, fata de o intensificare a antisemitismului in Europa si in Franta, dupa luarea de ostatici care a avut loc vineri la Paris intr-un magazin cu specific evreiesc, in care au fost omorati patru evrei. Si comunitatea evreiasca din Europa se teme pentru viitorul ei potrivit unui sondaj organizat de Campania Contra Antisemitismului din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

SUA inaspreste masurile de securitate dupa atentatele din Paris

SUA va inaspri masurile de securitate dupa atentatele din Paris, a anuntat secretarul american pentru Securitate Interna.

Evreii din Danemarca cer sa fie protejati de politie dupa atentatele din Paris

Cea mai mare comunitate a evreilor din Danemarca a cerut marti politiei sa-i protejeze scoala si sinagoga din Copenhaga, dupa atentatele din Paris in care si-au pierdut viata patru evrei ce se aflau intr-un magazin atacat.

Globurile de Aur 2015 au adus un omagiu victimelor ucise in atentatele de la Paris/ George Clooney: Sper ca atentatele din Franta nu vor alimenta un sentiment antimusulman in Europa

Gala de decernare a Globurilor de Aur, cele mai importante distinctii cinematografice din Statele Unite ale Americii dupa premiile Oscar, a adus, duminica seara, o serie de omagii vibrante victimelor ucise de teroristi, saptamana trecuta, la Paris.

Ion Iliescu, despre atentatele din Franta: Asemenea iesiri de primitivism si de salbaticie sunt de neacceptat

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a condamnat, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo. Iliescu a fost prezent, duminica, la Ambasada Republicii.

Le Monde: Hayat Boumeddiene, cea mai cautata femeie din Franta, s-ar putea afla in Siria

Autoritatile franceze continua sa o caute pe presupusa prietena a lui Amedy Coulibaly, Hayat Boumeddiene, care se afla pe lista posibililor complici, dupa ce Coulibaly a omorat o politista, joi dimineata, inainte ca el insusi sa fie ucis, vineri seara, transmite Le Monde, care adauga ca tanara de 26 de ani s-ar afla in Siria.

Punctele sensibile din Franta, pazite de peste 10.000 de militari, incepand de maine

Franta va mobiliza 10. 000 de militari incepand de marti seara pentru a asigura securitatea punctelor sensibile de pe teritoriul tarii, dupa atentatele jihadiste de la Paris, a anuntat luni ministrul Apararii,.

SUA consolideaza masurile de securitate dupa atentatele de la Paris

Secretarul american pentru Securitate Interna a anuntat luni o consolidare a masurilor de securitate si supraveghere pe aeroporturi si in apropierea cladirilor guvernamentale, dupa atentatele de la Paris.

Radu Banciu: Teroristii au fost cei mai castigati dupa manifestatia din Franta. Prostia omenirii iese si mai bine in evidenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat in emisiunea de duminica seara ca teroristii au fost cei mai castigati in urma manifestatiei uriase din Franta, acolo unde peste 3,7 milioane au iesit in strada pentru a.

Israelul a cerut ca evreii ucisi in atacurile din Franta sa fie inmormantati acasa, apoi A CERUT BANI

Israelul a insistat ca evreii ucisi in atacurile teroriste de la Paris sa fie inmormantati pe teritoriul sau, apoi le-a cerut bani familiilor si comunitatii evreilor din Franta, in timp ce locul inhumarii.

Organizatiile musulmane din Franta fac apel la calm inainte de aparitia noului numar al revistei Charlie Hebdo

Principalele organizatii musulmane din Franta au facut apel marti la comunitatea musulmana sa isi pastreze calmul si sa respecte libertatea de opinie, inainte de aparitia miercuri a primului numar al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )