Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta in cazul unei adolescente gasita moarta intr-un parc

România Liberă România Liberă,
Ancheta in cazul unei adolescente gasita moarta intr-un parc

Politistii si procurorii de la Parchetul Tribunalului Dolj au deschis o ancheta in cazul unei adolescente de 17 ani gasita moarta in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, care a fost data disparuta de parinti de la sfarsitul lunii iulie . continuă pe România Liberă

Surse din Politie, despre cazul fetei de 17 ani gasita moarta intr-un parc: Avea muscaturi de caini

Politistii si procurorii de la Parchetul Tribunalului Dolj au deschis o ancheta in cazul unei adolescente de 17 ani gasita moarta in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Fata fusese data disparuta de.

O adolescenta a fost gasita moarta intr-un parc din Craiova

Corpul neinsufletit al unei tinere a fost gasit ieri, in jurul pranzului, in parcul Nicolae Romanescu din municipiul Craiova. Cadavrul, care era in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit la marginea.

Detalii inspaimantatoare in cazul fetei care a fost gasita moarta in Parcul Poporului din Craiova: trupul nu mai avea capul si un picior

O eleva de 17 ani, din comuna doljeana Goiesti, a fost gasita moarta pe data de 15 august, intr-un parc din Craiova. Rudele Alexandrei Goghez cred ca a fost violata si ucisa cu sange rece. Tanara disparuse de acasa in urma cu doua saptamani.

Caz socant la Cluj-Napoca. Gasita moarta la 5 zile dupa apelul la 112

Conducerea Serviciului de Ambulanta Cluj verifica modul in care un echipaj a intervenit in cazul unei femei, fost lector la UBB Cluj, care a fost gasita moarta in casa la cinci zile dupa ce a sunat la 112,.

O profesoara de la UBB, gasita MOARTA dupa cinci zile, pentru ca medicii de la ambulanta nu au spart usa

O profesoara de la universitatea Babes Bolyai din Cluj, Simona Bernat, a fost gasita moarta in casa, la cinci zile dupa deces. Femeia in varsta de 41 de ani sunase la 112 intrucat i se facuse rau. Medicii de la ambulanta au venit la locul solicitarii, insa, cum nu au gasit usa deschisa, au plecat.

O eleva din Craiova, gasita moarta in Parcul Poporului, violata si cu gatul taiat. Fata disparuse de acasa de doua saptamani

O fata de 17 ani din Craiova, data disparuta de parintii ei de acum doua saptamani, a fost gasita moarta sambata seara, in Parcul Poporului din oras.

Caz revoltator la Cluj: O femeie a fost gasita moarta in casa, la patru zile dupa ce a sunat la 112. Echipajul de salvare, ajuns la usa victimei, nu a putut intra in casa si a plecat

O profesoara din Cluj a fost gasita fara suflare in casa la patru zile dupa ce a sunat la 112, informeaza buzznews. ro. Simona Bernat, in varsta de 41 de ani, lector la Universitatea Babes-Bolyai din.

Franta: Un autocar al unei firme romanesti, implicat intr-un accident de circulatie (VIDEO)

Un autocar al unei firme romanesti, fara pasageri la bord, a fost implicat intr-un accident de circulatie la Grenoble, in Franta. Autocarul a lovit mai multe autoturisme stationate, a izbit fatada unui imobil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )