Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii inspaimantatoare in cazul fetei care a fost gasita moarta in Parcul Poporului din Craiova: trupul nu mai avea capul si un picior

Adevărul Adevărul,
Detalii inspaimantatoare in cazul fetei care a fost gasita moarta in Parcul Poporului din Craiova: trupul nu mai avea capul si un picior

O eleva de 17 ani, din comuna doljeana Goiesti, a fost gasita moarta pe data de 15 august, intr-un parc din Craiova. Rudele Alexandrei Goghez cred ca a fost violata si ucisa cu sange rece. Tanara disparuse de acasa in urma cu doua saptamani. continuă pe Adevărul

Caz revoltator la Cluj: O femeie a fost gasita moarta in casa, la patru zile dupa ce a sunat la 112. Echipajul de salvare, ajuns la usa victimei, nu a putut intra in casa si a plecat

O profesoara din Cluj a fost gasita fara suflare in casa la patru zile dupa ce a sunat la 112, informeaza buzznews. ro. Simona Bernat, in varsta de 41 de ani, lector la Universitatea Babes-Bolyai din.

O adolescenta a fost gasita moarta intr-un parc din Craiova

Corpul neinsufletit al unei tinere a fost gasit ieri, in jurul pranzului, in parcul Nicolae Romanescu din municipiul Craiova. Cadavrul, care era in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit la marginea.

Surse din Politie, despre cazul fetei de 17 ani gasita moarta intr-un parc: Avea muscaturi de caini

Politistii si procurorii de la Parchetul Tribunalului Dolj au deschis o ancheta in cazul unei adolescente de 17 ani gasita moarta in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Fata fusese data disparuta de.

Caz socant la Cluj-Napoca. Gasita moarta la 5 zile dupa apelul la 112

Conducerea Serviciului de Ambulanta Cluj verifica modul in care un echipaj a intervenit in cazul unei femei, fost lector la UBB Cluj, care a fost gasita moarta in casa la cinci zile dupa ce a sunat la 112,.

O profesoara de la UBB, gasita MOARTA dupa cinci zile, pentru ca medicii de la ambulanta nu au spart usa

O profesoara de la universitatea Babes Bolyai din Cluj, Simona Bernat, a fost gasita moarta in casa, la cinci zile dupa deces. Femeia in varsta de 41 de ani sunase la 112 intrucat i se facuse rau. Medicii de la ambulanta au venit la locul solicitarii, insa, cum nu au gasit usa deschisa, au plecat.

O eleva din Craiova, gasita moarta in Parcul Poporului, violata si cu gatul taiat. Fata disparuse de acasa de doua saptamani

O fata de 17 ani din Craiova, data disparuta de parintii ei de acum doua saptamani, a fost gasita moarta sambata seara, in Parcul Poporului din oras.

Craiova: O fata in varsta de 17 ani, data disparuta in urma cu doua saptamani, a fost gasita cu gatul taiat intr-un parc din oras

O adolescenta din Craiova, data disparuta in urma cu doua saptamani, a fost gasita moarta intr-un parc din oras, informeaza libertatea. ro. Fata, in varsta de 17 ani, a fost gasita cu gatul taiat.

Ancheta in cazul unei adolescente gasita moarta intr-un parc

Politistii si procurorii de la Parchetul Tribunalului Dolj au deschis o ancheta in cazul unei adolescente de 17 ani gasita moarta in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, care a fost data disparuta de parinti de la sfarsitul lunii iulie .

A fost gasita epava avionului disparut in estul Indoneziei

Epava avionului companiei indoneziene Trigana Air, care duminica a pierdut contactul cu turnul de control deasupra provinciei Papua, in estul Indoneziei, a fost gasita in districtul Oktabe, a anuntat un responsabil din ministerul indonezian al transporturilor, transmit agentiile Reuters si EFE, citate de Agerpres.

Cine este femeia gasita moarta pe o cale ferata din Romania

Vineri, la primele ore ale diminetii, oficialii CFR au fost anuntati de catre cei care conduceau trenul accelerat 1821 care circula pe ruta Bucuresti Arad ca, in dreptul statiei Dacia din Petrosani, o femeie este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )