Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta media: Sistem international de evaziune fiscala in care este implicata HSBC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ancheta media: Sistem international de evaziune fiscala in care este implicata HSBC

Le Monde publica rezultatele unei anchete desfasurate intre Paris, Washington, Bruxelles si Geneva, care dezvaluie un sistem de evaziune fiscala acceptat, ba chiar incurajat de institutia financiara britanica HSBC, al doilea grup bancar ca marime din lume, prin intermediul filialei sale elvetiene HSBC Private Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Ancheta media dezvaluie un sistem de evaziune fiscala in care este implicata HSBC

Le Monde publica rezultatele unei anchete desfasurate intre Paris, Washington, Bruxelles si Geneva, care dezvaluie un sistem de evaziune fiscala acceptat, ba chiar incurajat de institutia financiara britanica HSBC, al doilea grup bancar ca marime din lume, prin intermediul filialei sale elvetiene HSBC Private Bank.

Scandalul SwissLeaks: O ancheta media dezvaluie un sistem international de frauda fiscala

Le Monde publica rezultatele unei anchete desfasurate intre Paris, Washington, Bruxelles si Geneva, care dezvaluie dedesubturile unui vast sistem de evaziune fiscala acceptat, ba chiar incurajat de institutia financiara britanica HSBC, al doilea grup bancar ca marime din lume, prin intermediul filialei sale elvetiene HSBC Private Bank.

Scandalul SwissLeaks: Sistem international de frauda fiscala DEMASCAT printr-o ancheta jurnalistica de amploare

O ancheta jurnalistica de amploare, desfasurata in patru state, a scos la iveala un sistem international de frauda fiscala in care este implicat unul dintre cele mai mari grupuri bancare din lume, scrie.

Swiss Leaks: Una din cele mai mari banci elvetiene, acuzata ca a ajutat inclusiv romani sa faca evaziune fiscala

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Trei chinezi de la Dragonul Rosu, arestati pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Tribunalul Ilfov a dispus, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a trei cetateni chinezi de la complexul comercial Dragonul Rosu, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul calculat de procurorii Parchetului General fiind de peste 100 de milioane de euro.

Sentinta finala pentru Monica Iacob Ridzi in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Monica Iacob Ridzi ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009, de Ziua Nationala a Tineretului. Decizia este in.

Ucraina: Parlamentul a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea filmelor rusesti produse dupa 1 ianuarie 2014

Parlamentul ucrainean a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea pe teritoriul Ucrainei a tuturor filmelor produse de studiouri rusesti sau de persoane fizice din Rusia dupa data de 1 ianuarie 2014,.

Romania, implicata in cel mai mare scandal de evaziune fiscala cu ajutorul gigantilor bancari

Scandalul SwissLeaks a izbucnit dupa ce o ancheta a aratat cum gigantul HSBC, al doilea grup bancar din lume dupa active, si-a ajutat sistematic clientii sa-si ascunda banii in conturi din Elvetia pentru a evita plata impozitelor. Documentele publicate de jurnalisti arata ca Romania ocupa locul 39 - intre Iran si Siria - din 203 in topul evazionistilor, cu 219 clienti care au ascuns 1,3 miliarde de dolari in Elvetia.

Surse: UBS, anchetata din nou pentru evaziune fiscala in SUA

Banca elvetiana UBS Group AG este investigata din nou in SUA, fiind suspectata ca si-a ajutat clientii americani sa se sustraga de la plata taxelor, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de presa internationala.

Patron din Potcoava, anchetat pentru evaziune fiscala si pus sub control judiciar

Un barbat din Potcoava este cercetat de politistii olteni pentru ca nu ar fi inregistrat in evidenta contabila a firmei pe care o conducea operatiuni fictive de aprovizionare cu marfuri de la mai multe societati comerciale. in urma acestora masinatiuni, oamenii legii au estimat ca bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproximativ 150. 000 lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )