Libnet.ro
UNICEF

13:00

Angela Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angela Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena va respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro. continuă pe Wall-Street Ro

Schimbare majora de atitudine a Angelei Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro exclude taierea directa a acestora.

Merkel: Zona euro va analiza o restructurare a datoriilor Greciei, cu o conditie

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat.

Christine Lagarde: FMI vrea restructurarea datoriilor Greciei, dar nu taierea directa a acestora

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a declarat ca Fondul Monetar International FMI) va participa la programul de salvare a Greciei daca acesta va include restructurarea datoriilor si adoptarea reformelor guvernamentale, dar a precizat ca nu.

Lagarde: FMI vrea restructurarea datoriilor Greciei

FMI va participa la programul de salvare a Greciei daca va include restructurarea datoriilor si reforme guvernamentale indraznete, a declarat vineri directorul general al institutiei financiare, Christine Lagarde,.

Ce spune Angela Merkel despre restructurea datoriilor elene

Cancelarul Angela Merkel a declarat, luni, ca Zona Euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara.

Angela Merkel explica in ce conditii ar accepta reducerea datoriei Greciei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare a noului pachet de asistenta se va incheia cu succes.

Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

Acordul la care s-a ajuns cu greu luni pentru a oferi Greciei un nou sprijin financiar in schimbul reformelor este dur atat pentru populatia elena, cat si pentru celelalte tari din zona euro, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel.

Angela Merkel a cerut Parlamentului Germaniei sa aprobe noul plan de asistenta pentru Grecia

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat Parlamentul sa aprobe nou program de asistenta financiara destinat Greciei, Germania fiind una dintre tarile din zona euro care trebuie sa se pronunte in privinta.

Angela Merkel: Alternativa la planul de salvare a Greciei ar fi fost haosul

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri ca alternativa la noul program de ajutor destinat Greciei ar fi fost haosul si ca ar fi complet iresponsabil sa nu se incerce, cel putin, aplicarea acestui plan, scrie AFP.

Angela Merkel, despre reducerea datoriei Greciei: Ar putea fi discutata dupa prima evaluare a viitorului plan de asistenta

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )