Libnet.ro
UNICEF

13:00

Schimbare majora de atitudine a Angelei Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Hotnews Hotnews,
 Schimbare majora de atitudine a Angelei Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro exclude taierea directa a acestora. continuă pe Hotnews

Angela Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena va respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro.

Merkel: Zona euro va analiza o restructurare a datoriilor Greciei, cu o conditie

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat.

Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

Acordul la care s-a ajuns cu greu luni pentru a oferi Greciei un nou sprijin financiar in schimbul reformelor este dur atat pentru populatia elena, cat si pentru celelalte tari din zona euro, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel.

Analiza: Germania ar trebui sa iasa din zona euro

Ultima serie de tensiuni dintre Grecia si creditorii sai europeni a demonstrat inca o data ca tarile cu economii atat de diferite nu ar fi trebuit sa intre niciodata in zona euro, scrie ziare. com. Insa ar fi mai bine.

Adolescenta care a plans in fata Angelei Merkel ar putea ramane in Germania

Fata de 14 ani, refugiata din Palestina, care a izbucnit in lacrimi in fata cancelarului Angela Merkel, ar putea ramane in Germania.

Adolescenta care a PLANS in fata Angelei Merkel ar putea ramane in Germania

Fata de 14 ani, refugiata din Palestina, care a izbucnit in lacrimi in fata cancelarului Angela Merkel, ar putea ramane in Germania.

Ascensiunea incredibila a Angelei Merkel: de la fizica cuantica la cea mai puternica femeie din lume

Angela Merkel a sarbatorit, vineri, 61 de ani, adresandu-se Parlamentului german pentru a vota pozitiv in cazul scoaterii Greciei din criza. Cea mai puternica femeie din lume, dupa cum a fost cotata anul acesta de revista Forbes, are un doctorat in fizica cuantica, conduce una dintre cele mai bogate tari din Europa si este actorul principal al negocierilor privind ajutorul financiar masiv pentru Grecia.

Francois Hollande: Franta, pregatita sa constituie o avangarda in zona euro

Franta este pregatita sa participe la o organizare consolidata a zonei euro si sa constituie, impreuna cu tarile care vor decide aceasta, o avangarda, a afirmat presedintele francez Francois Hollande intr-un editorial publicat de saptamanalul Le Journal du Dimanche, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )