Libnet.ro
UNICEF

13:00

Merkel: Zona euro va analiza o restructurare a datoriilor Greciei, cu o conditie

Antena3 Antena3,
Merkel: Zona euro va analiza o restructurare a datoriilor Greciei, cu o conditie

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat. continuă pe Antena3

Schimbare majora de atitudine a Angelei Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro exclude taierea directa a acestora.

Angela Merkel: Zona euro va analiza restructurarea datoriilor Greciei, cu conditia respectarii acordului

Zona euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena va respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara, a declarat cancelarul german Angela Merkel, care a insistat ca apartenenta statului elen la euro.

Ce spune Angela Merkel despre restructurea datoriilor elene

Cancelarul Angela Merkel a declarat, luni, ca Zona Euro va analiza o restructurare limitata a datoriilor Greciei, daca Atena vor respecta termenii celui de-al treilea program de sustinere financiara.

Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

Acordul la care s-a ajuns cu greu luni pentru a oferi Greciei un nou sprijin financiar in schimbul reformelor este dur atat pentru populatia elena, cat si pentru celelalte tari din zona euro, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel.

Analiza: Germania ar trebui sa iasa din zona euro

Ultima serie de tensiuni dintre Grecia si creditorii sai europeni a demonstrat inca o data ca tarile cu economii atat de diferite nu ar fi trebuit sa intre niciodata in zona euro, scrie ziare. com. Insa ar fi mai bine.

Christine Lagarde: FMI vrea restructurarea datoriilor Greciei, dar nu taierea directa a acestora

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a declarat ca Fondul Monetar International FMI) va participa la programul de salvare a Greciei daca acesta va include restructurarea datoriilor si adoptarea reformelor guvernamentale, dar a precizat ca nu.

Lagarde: FMI vrea restructurarea datoriilor Greciei

FMI va participa la programul de salvare a Greciei daca va include restructurarea datoriilor si reforme guvernamentale indraznete, a declarat vineri directorul general al institutiei financiare, Christine Lagarde,.

Francois Hollande: Franta, pregatita sa constituie o avangarda in zona euro

Franta este pregatita sa participe la o organizare consolidata a zonei euro si sa constituie, impreuna cu tarile care vor decide aceasta, o avangarda, a afirmat presedintele francez Francois Hollande intr-un editorial publicat de saptamanalul Le Journal du Dimanche, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )