Libnet.ro
UNICEF

20:00

Apartamentele din Bucuresti s-au scumpit in martie, dar la trei luni preturile au scazut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apartamentele din Bucuresti s-au scumpit in martie, dar la trei luni preturile au scazut

Apartamentele noi din Bucuresti s-au scumpit in luna martie cu 3,4% fata de februarie, cand au atins cea mai scazuta valoare din 2008, insa in ciuda acestui avans la trei luni pretul mediu al locuintelor din Capitala este cu 2% sub cel din perioada. continuă pe Wall-Street Ro

Apartamentele din Bucuresti s-au scumpit in martie, dar la trei luni preturile au scazut. Cum au evoluat preturile in marile orase ale tarii

Apartamentele noi din Bucuresti s-au scumpit in luna martie cu 3,4% fata de februarie, cand au atins cea mai scazuta valoare din 2008, insa in ciuda acestui avans la trei luni pretul mediu al locuintelor din Capitala este cu 2% sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit imobiliare. ro.

Ryanair va lansa zboruri din Bucuresti catre Bologna, Milano si Roma, in programul de iarna 2015

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, a anuntat lansarea, din iarna acestui an, a trei rute noi din Bucuresti, catre Bologna, Milano si Roma, urmand sa ajunga, cu cele sapte zboruri operate pe plan local, la un trafic anual de.

O familie din Bucuresti a ajuns in strada dupa o decizie a unei magistrate condamnate

O familie din Bucuresti a ajuns in strada chiar daca si-a cumparat apartamentul, cu acte in regula, in urma cu 19 ani. La un an dupa ce au semnat actele, a aparut un asa-zis mostenitor. in anul 2008,.

Descinderi la mai multe adrese din Bucuresti si Galati, la firme care falsificau adeverinte de venit pentru a obtine indemnizatii de crestere a copilului

Politistii au descins marti dimineata la zeci de adrese din Bucuresti si Galati, la falsificatori de adeverinte de venit, informeaza B1 TV. Vizate sunt 31 de persoane care ar face parte dintr-o grupare care.

Perchezitii la peste 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita

Perchezitii la 50 de adrese au loc in aceasta dimineata, in Bucuresti, Ilfov, Dimbovita si Ialomita. Politistii vor duce la audieri 36 de persoane, acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorb.

Doi barbati impuscati intr-un poligon din Bucuresti: Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii .

REVISTA PRESEI. Fiscul a inchis un local din Bucuresti pentru trei lei

In ziarele de luni, citim despre cum a inchis Fiscul un restaurant pe motiv ca avea trei lei pe plus, dar si despre decizia omului de afaceri Horia Culcescu de a vinde serele din Berceni unor dezvoltatori imobiliari. Aflam, totodata, ca gigantul McDonalds a avandut afacerile din Romania unui antreprenor rus, dar si care sunt cauzele meciului slab dintre Romania si Insulele Feroe.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )