Libnet.ro
UNICEF

23:00

Arbitru din tenis suspendat 10 ani pentru implicare in pariuri. Un altul interzis pe viata

Online Sport Online Sport,
Arbitru din tenis suspendat 10 ani pentru implicare in pariuri. Un altul interzis pe viata

Un arbitru croat de tenis care lucra pentru US Open a primit o suspendare uriasa pentru implicare in pariuri online. continuă pe Online Sport

Un director SRI ar trebui sa primeasca mandat doar pentru 10 ani: Declaratia surprinzatoare a sefului Serviciului Roman de informatii, Eduard Hellvig (VIDEO)

Declaratie surprinzatoare a sefului SRI, Eduard Hellvig: Prea multa putere, intinsa pe foarte multi ani, poate dauna democratiei, considera acesta, potrivit B1 TV. Un director SRI ar tr.

Maria Schutz a fost condamnata la 10 ani de inchisoare pentru o frauda de 13 milioane de euro. Regina Serelor a contestat decizia instantei

Maria Schutz, fostul manager al serelor Oradea si Codlea, a fost condamnata definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare pentru o frauda de 13 milioane de euro. Regina Serelor a contestat decizia instantei, insa magistratii i-au respins cererea ca nefondata.

Colesterolul, chiar si la copiii sub 10 ani

De obicei, cand vorbim despre colesterol, ne gandim la adulti. Noile tendinte din medicina genetica recomanda insa testarea nivelului de colesterol si la copiii cu varste sub 10 ani daca ei provin din familii cu infarcturi ori atacuri cerebrale petrecute la barbati inainte de 55 de ani si la 65 de ani in cazul femeilor.

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari tonic

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari Tonic. In decorul impunator al Palatului CesianuRacovita, intr-o atmosfera cu puternice influente milaneze, evenimentul Campari Tonic a purtat amprenta pasionala, intensa si captivanta a Italiei.

Senatul a adoptat astazi proiectul. Fapta pentru care risti pana la 3 ani de inchisoare

Propunerea legislativa de modificare a Codului Pernal, initiata de PSD, care prevede inchisoare de la 1 la 3 ani pentru ofensa adusa insemnelor autoritatii si simbolurilor nationale, a fost adoptata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )