Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Schutz a fost condamnata la 10 ani de inchisoare pentru o frauda de 13 milioane de euro. Regina Serelor a contestat decizia instantei

Adevărul Adevărul,
Maria Schutz a fost condamnata la 10 ani de inchisoare pentru o frauda de 13 milioane de euro. Regina Serelor a contestat decizia instantei

Maria Schutz, fostul manager al serelor Oradea si Codlea, a fost condamnata definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare pentru o frauda de 13 milioane de euro. Regina Serelor a contestat decizia instantei, insa magistratii i-au respins cererea ca nefondata. continuă pe Adevărul

Avocata din Baroul Dambovita, condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

O avocata din cadrul Baroului Dambovita a fost condamnata, pe fond, la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzata ca a pretins si primit bani pentru a determina un judecator sa pronunte o anumita solutie intr-un dosar.

Un profesor a fost condamnat la 508 ani de inchisoare pentru pedofilie. Ce le facea elevelor sale

Un profesor din Turcia a fost condamnat la 508 ani de inchisoare pentru abuzarea sexuala a zece elevi, informeaza agentia de stiri Anatolia, citata de site-ul cotidianului Le Figaro. Muharrem.

Un american a fost condamnat la 200 de ani de inchisoare pentru ca a violat o fetita de 18 luni (VIDEO)

Sentinta socanta in Statele Unite. Un american a primit o condamnare de 200 de ani de inchisoare dupa ce a supus unor chinuri ingrozitoare un copil de 18 luni, informeaza B1 TV. Individul, care a.

Initiativa legislativa aprobata tacit de Senat: 3 ani de inchisoare pentru cei care adus ofensa insemnelor nationale (VIDEO)

Extremistii s-ar putea gandi in curand de 2 ori inainte de a ponegri insemnele nationale. Proiectul care prevede inchisoare de pana la 3 ani pentru ofensa adusa.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump risca pana la trei ani de inchisoare pentru ca unul dintre avioanele folosite in campanie nu este inregistrat

Unul dintre avioanele private folosite de favoritul la investitura republican Donald Trump in campania electorala nu mai este inregistrat la Administratia Federala de Aviatie, astfel ca omul de afaceri risca amenzi de aproape 300. 000 de dolari si pana la trei ani de inchisoare, a declarat o purtatoare de cuvant a autoritatilor americane citata de USA Today.

Un director SRI ar trebui sa primeasca mandat doar pentru 10 ani: Declaratia surprinzatoare a sefului Serviciului Roman de informatii, Eduard Hellvig (VIDEO)

Declaratie surprinzatoare a sefului SRI, Eduard Hellvig: Prea multa putere, intinsa pe foarte multi ani, poate dauna democratiei, considera acesta, potrivit B1 TV. Un director SRI ar tr.

Colesterolul, chiar si la copiii sub 10 ani

De obicei, cand vorbim despre colesterol, ne gandim la adulti. Noile tendinte din medicina genetica recomanda insa testarea nivelului de colesterol si la copiii cu varste sub 10 ani daca ei provin din familii cu infarcturi ori atacuri cerebrale petrecute la barbati inainte de 55 de ani si la 65 de ani in cazul femeilor.

Faze Tari: O femeie sare in cusca tigrului, la Zoo, ca sa-si recupereze palaria luata de vant; Ar putea intra la inchisoare pentru doua carti luate de la biblioteca; Partidul Pirat pregateste un Facebook politic prin care alesii tarii pot deveni inutili

Partidul Pirat pregateste un Facebook politic prin care alesii tarii pot deveni inutili. Un fost jurnalist, clujeanul Claudiu Marginean, este presedintele gastii de internauti. L-a prins pe iubit facand sex cu cainele! Reactia femeii. O femeie din New York a avut parte de cea mai groaznica experienta din.

Arbitru din tenis suspendat 10 ani pentru implicare in pariuri. Un altul interzis pe viata

Un arbitru croat de tenis care lucra pentru US Open a primit o suspendare uriasa pentru implicare in pariuri online.

SUA: Un refugiat irakian a fost debarcat dintr-un avion pentru ca a vorbit in limba araba

Un refugiat irakian din Statele Unite a fost debarcat dintr-un avion al companiei Southwest Airlines pentru ca a vorbit in limba araba, informeaza New York Times. Khairuldeen Makhzoomi, student la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2802 seconds )