Libnet.ro
UNICEF

20:00

ARD: Demisia lui Ponta si retragerea din functie a celor patru demnitari acuzati.

România Liberă România Liberă,
ARD: Demisia lui Ponta si retragerea din functie a celor patru demnitari acuzati.

ARD cere demisia premierului Victor Ponta si retragerea din functie a celor patru demnitari acuzati de abuzuri si incompatibilitati, a decarat, vineri, purtatorul de cuvant al campaniei ARD, Traian Ungureanu, potrivit Mediafax. El a spus, intr-o o conferinta de presa, ca trei ministri si secretarul general al Guvernului sunt in fata justitiei dupa o serie de incompatibilitati si abuzuri dovedite de anchete, acestia venind dupa o alta serie de sapte demnitari plecati din Guvern din aceleasi . continuă pe România Liberă

ARD cere demisia lui Victor Ponta si retragerea din functie a celor patru membri ai Guvernului declarati incompatibili

Alianta Romania Dreapta cere demisia premierului Victor Ponta si retragerea din functie a celor patru demnitari acuzati de abuzuri si incompatibilitati, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al campaniei ARD, Traian Ungureanu, citat de Mediafax. El a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca trei ministri si secretarul general al Guvernului sunt in fata justitiei dupa o serie de incompatibilitati si abuzuri dovedite de anchete, acestia venind dupa o alta serie de sapte demnitari plecati din Guvern din aceleasi motive.

ARD cere DEMISIA lui Ponta si RETRAGEREA din FUNCTIE a celor patru demnitari acuzati.

ARD cere demisia premierului Victor Ponta si retragerea din functie a celor patru demnitari acuzati de abuzuri si incompatibilitati, a decarat, vineri, purtatorul de cuvant al campaniei ARD, Traian Ungureanu, potrivit Mediafax. El a spus, intr-o o conferinta de presa, ca trei ministri si secretarul general al Guvernului sunt in fata justitiei dupa o serie de incompatibilitati si abuzuri dovedite de anchete, acestia venind dupa o alta serie de sapte demnitari plecati din Guvern din aceleasi .

ARD cere demisia lui Ponta si retragerea din functie a demnitarilor acuzati de abuzuri

Alianta Romania Dreapta ARD) cere demisia premierului Victor Ponta si retragerea din functie a celor patru demnitari acuzati de abuzuri si incompatibilitati, a declarat, astazi, purtatorul de cuvant al campaniei ARD, Traian Ungureanu, transmite HotNews. ro.

Max Biaggi si-a anuntat retragerea din motocilism, la 41 de ani

La 41 de ani, dupa peste 350 de curse si sase titluri mondiale, Max Biaggi si-a anuntat retragerea din motociclism. Plec din postura de campion mondial, pentru a-i da spatiu omului Biaggi, care timp de multi.

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a fost demis din functie.

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a fost demis din functie, marti, in urma unei decizii a Guvernului, aceasta declarand ca nu comenteaza situatia pana nu primeste informarea oficiala si ca hotararea i-a fost comunicata neoficial de cineva din partid, potrivit Mediafax. Guvernul a decis in sedinta de marti inlocuirea din functie a prefectului judetului Dolj, Elena Costea. Elena Costea a declarat ca nu comenteaza decizia pana nu va primi informarea oficiala. Nu am fost anuntata oficial de .

Dusa: Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a afirmat: Secretarul de stat din M. , Ioan Cabulea, a fost schimbat in urma dosarului referendumului. Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului.

Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, schimbat din functie inainte de alegeri.

Chestorul Ioan Cabulea a fost retras din functia de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor MAI), postul acestuia fiind preluat de Anghel Andreescu, a anuntat, marti, ministrul de resort, Mircea Dusa, potrivit Mediafax. Ministrul a precizat ca decizia de inlocuire a fost semnata de premierul Victor Ponta. Ioan Cabulea coordona, din mai, Departamentul Ordine si Siguranta Publica din cadrul ministerului. Chestorul general de politie Anghel Andreescu a mai lucrat ca .

Ioan Cabulea, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, schimbat din functie

Seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor, chestorul principal de politie Ioan-Nicolae Cabulea, cu functie de secretar de stat in MAI, a fost schimbat din functie. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne, Mircea Dusa, marti, dupa sedinta de guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )