Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce ii asteapta pe britanici dupa BREXIT. Viata nu va fi roz

Antena3 Antena3,
Ce ii asteapta pe britanici dupa BREXIT. Viata nu va fi roz

Marea Britanie va trebui sa majoreze taxele si sa reduca cheltuielile, pentru a face fata dificultatilor economice provocate de votul pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a declarat marti. continuă pe Antena3

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

Brexit. Pierre Moscovici: Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din UE

Comisarul european pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, a declarat duminica ca Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din Uniunea Europeana, pentru a nu se prelungi incertitudinea.

Putinele avantaje ale Brexit: turismul in Marea Britanie ar deveni mai accesibil

Impactul Brexit asupra Europei e, in linii mari, privit cu tragism. Totusi, lucrurile nu stau la fel si pentru turism, potrivit specialistilor. Agentii de turism au o recomandare clara pentru cei care voiau de mult timp sa viziteze Londra sau alte destinatii din Marea Britanie: sa o faca acum. Dupa cum stim, lira a inregistrat [].

Decizie neasteptata luata de britanici, dupa BREXIT. Ce vor sa faca oamenii cu cetatenia lor

Numerosi britanici au inceput sa se intereseze cum pot obtine pasaport din partea unui alt stat al Uniunii Europene, dupa ce rezultatul referendumului de vineri pune sub semnul intrebarii libera.

Va reusi Marea Britanie sa valorifice aceasta sansa istorica?

Incertitudinea cu privire la rezultatul referendumului din Marea Britanie a fost inlocuita cu alta. Nimeni nu pare sa stie ce inseamna Brexit-ul pentru viitoarea configuratie a relatiilor comerciale sau a libertatii de miscare a persoanelor.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

BREXIT. Masuri drastice in Comisia Europeana. Presedintele interzice negocierile secrete cu Marea Britanie

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, le-a interzis comisarilor si functionarilor din executivul comunitar sa initieze discutii pe tema Brexitului cu reprezentantii britanici pana.

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Nastase: Germania a castigat dupa 70 de ani razboiul cu Marea Britanie (VIDEO)

Noi reactii din partea politicienilor romani, la doua zile dupa Brexit. Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca, desi suna cinic, este clar ca Germania a castigat, dupa 70 de ani, razboiul cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )