Libnet.ro
UNICEF

18:30

Atacul din Franta: Barbatul care si-a decapitat seful NEAGA legaturile cu grupuri islamiste

România Liberă România Liberă,
Atacul din Franta: Barbatul care si-a decapitat seful NEAGA legaturile cu grupuri islamiste

Suspectul arestat preventiv in Franta sub acuzatia ca si-a decapitat fostul sef si a incercat sa arunce in aer o uzina chimica le-a spus anchetatorilor ca nu a avut nicio motivatie islamista. continuă pe România Liberă

Detalii socante despre atacul din Franta: Autorul si-a facut selfie cu capul decapitat al sefului sau

Barbatul acuzat ca si-a decapitat seful si a incercat sa arunce in aer, vineri, o uzina chimica din sud-estul Frantei si-a facut un selfie cu capul victimei .

Barbatul suspectat ca a comis atacul din Franta refuza sa vorbeasca anchetatorilor

Politia franceza il interogheaza pe Yassin Salhi, barbatul de 35 de ani suspectat ca a comis atacul de la uzina, dar acesta refuza sa vorbeasca, informeaza BBC News. Politia nu a identificat motivele.

Radu Banciu, despre atentatul de vineri, din Franta: Un arab si-a decapitat patronul in plin Ramadan pentru ca lor asa le cere fundamentalismul islamic, sa atace. Hollande aproape ca lacrima la televiziune (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele care au avut loc in Tunisia si Franta. in ceea ce priveste turistii impuscati in vacanta, Banciu spune ca aceasta situatie a dus.

GALERIE FOTO VIDEO. ATENTAT TERORIST revendicat de ISIS, la o uzina din Franta. Un barbat a fost DECAPITAT

Un cadavru decapitat a fost gasit in apropierea unei uzine din Saint-Quentin-Fallavier in departamentul francez Isere, unde a fost comis un atentat.

GALERIE FOTO VIDEO. ATENTAT TERORIST revendicat de ISIS, la o uzina din FRANTA. Un barbat a fost DECAPITAT

Un cadavru decapitat a fost gasit in apropierea unei uzine din Saint-Quentin-Fallavier in departamentul francez Isere, unde a fost comis un atentat.

Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful

Yassin Salhi, barbatul suspectat ca a incercat sa arunce in aer o uzina din Franta si ca si-a decapitat seful, a recunoscut crima, a declarat o sursa din cadrul anchetei, potrivit AFP. Salhi a refuzat.

Suspectul in cazul atacului din Franta si-a facut un selfie cu capul victimei, pe care l-a trimis prin WhatsApp catre un numar nord-american

Barbatul acuzat ca ar fi incercat sa arunce in aer o uzina chimica din Franta si ca si-a decapitat seful si-ar fi facut un selfie cu capul victimei, pe care l-a trimis prin WhatsApp catre un numar.

Atacul terorist din Franta: Suspectul a recunoscut comiterea asasinatului/ El si-a facut selfie cu capul sefului sau, dupa ce l-a decapitat (surse)

Yassin Salhi, barbatul suspectat ca a comis vineri un atentat jihadist in Franta si ca si-a decapitat seful, a recunoscut acest asasinat, a informat duminica o sursa apropiata dosarului, citata de AFP. Anterior, tot o sursa apropiata anchetei a declarat ca examinarea telefonului mobil al suspectului a dezvaluit ca acesta si-a facut un selfie cu capul sefului sau si l-a trimis prin aplicatia WhatsApp catre un cont asociat cu un numar nord-american.

Suspectul in cazul atacului terorist din Franta refuza sa discute cu anchetatorii

Barbatul suspectat ca a comis vineri atacul la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful este interogat de politia franceza, dar refuza sa vorbeasca cu anchetatorii, relateaza BBC News Online .

Suspectul in cazul atacului din Franta neaga legaturile cu grupuri islamiste

Suspectul arestat preventiv in Franta, acuzat ca si-a decapitat fostul sef si ca a incercat sa arunce in aer o uzina chimica, a declarat ca nu are nicio legatura cu grupurile islamiste, afirma surse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )