Libnet.ro
UNICEF

20:00

Atentie, soferi! Amenzi de peste 3 milioane de lei, date de politisti intr-o singura zi, in urma unor controale

Adevărul Adevărul,
Atentie, soferi! Amenzi de peste 3 milioane de lei, date de politisti intr-o singura zi, in urma unor controale

Politistii au dat, intr-o singura zi, peste 13. 000 de amenzi, in valoare de aproximativ trei milioane de lei, Concret, oamenii legii au depistat 466 de infractiuni, dintre care 115 de evaziune fiscala, pentru care sunt cercetate 544 de persoane. continuă pe Adevărul

Partidele parlamentare, venituri de peste 29 de milioane lei

Partidele parlamentare PSD, PNL, PC, UNPR, UDMR, PPDD si FC) au cumulat anul trecut venituri de 29. 977 lei, PSD ocupand prima pozitie in topul finantarilor aproape 13 milioane lei), urmat de PNL 7 milioane lei) si PDL peste 5 milioane lei), potrivit datelor raportate si publicate in Monitorul Oficial.

Amenzi in valoare de trei milioane de lei, date de politisti intr-o singura zi

Politistii au dat, intr-o singura zi, 13. 123 de amenzi, in valoare de aproximativ trei milioane de lei, si au depistat 466 de infractiuni, dintre care 115 de evaziune fiscala, pentru care sunt cercetate 544 de.

Autoritatile au demarat o licitatie de peste sase milioane euro pentru modernizarea infrastructurii hardware si software a Sistemului Electronic de Achizitii Publice

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR) a demarat pe 27 martie o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem informatic colaborativ pentru achizitii publice SICAP), contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27,1 milioane lei 6,1 milioane euro, inclusiv TVA), conform informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, oficialii AADR au spus ca proiectul se refera la o modernizare hardware si software a SEAP, subliniind ca pentru infrastructura hardware a SEAP nu au fost realizate investitii majore din anul 2007. SEAP a fost dezvoltat si implementat in 2002 de un consortiu format din UTI Systems, Hewlett-Packard Romania, Microsoft Romania si Total Soft si a costat la vremea respectiva 4,5 milioane euro.

MFP a atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 75 milioane lei din piata bancara, in pus fata de licitatia de obligatiuni organizata ieri, cand a atras 500 milioane lei circa 112 milioane euro), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Minus la buget de 353 milioane lei, dupa restituirea unei sume din acciza la carburant.

Restituirea unei sume din acciza suplimentara introdusa la carburant incepand 1 aprilie, catre transportatori, va genera la bugetul de stat un minus de venituri colectate din accize de 353 milioane lei pentru acest an, conform estimarilor guvernamentale, citate de Mediafax. Prin bugetul pe acest an, in care a fost inclusa si prognoza de incasari din acciza pe carburant, Guvernul estima ca va atrage din accize un total de 22,8 miliarde lei, cu 15% mai mult decat anul trecut. Citeste si: .

Peste 2 milioane de bilete vandute la Cupa Mondiala

In pofida amplelor proteste de strada indreptate impotriva organizarii turneului final pe teritoriul Braziliei, organizatorii Cupei Mondiale din acest an anunta ca au vandut peste 2 milioane de bilete.

Primaria Sectorului 3 are 173 milioane lei pentru reabilitarea termica

Primaria Sectorului 3 al Capitalei a alocat, pentru acest an, un buget de investitii de peste 233 de milioane de lei si a emis 168 de autorizatii de construire, dupa cum ne-au spus reprezentantii autoritatii.

Perchezitii la Casa de Ajutor Reciproc Expresul CFR. Prejudiciul se ridica la peste 4 milioane de lei

Mai multe echipe de la Politia Capitalei au efectuat, vineri dimineata, perchezitii la sediul Casei de Ajutor Reciproc Expresul CFR din Bucuresti, precum si la locuintele unor angajati din aceasta filiala.

Fost subprefect PNTCD Bistrita, trimis in judecata pentru evaziune fiscala: Prejudiciul se ridica la cinci milioane lei

Damaschin Berende, fost subprefect PNTCD al judetului Bistrita - Nasaud, a fost trimis in judecata de procurori pentru evaziune fiscala, el fiind acuzat ca a intocmit peste 250 de facturi fictive, prejudiciul.

Firea a facut in 2013 cea mai mare donatie la PSD, de peste 60.000 lei

Senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea a facut, in anul 2013, o donatie la PSD in valoare 61. 342 de lei, aceasta fiind cea mai mare suma platita din donatii la partid anul trecut, informeaza Mediafax. Suma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )