Libnet.ro
UNICEF

20:00

MFP a atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 75 milioane lei din piata bancara, in pus fata de licitatia de obligatiuni organizata ieri, cand a atras 500 milioane lei circa 112 milioane euro), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Partidele parlamentare, venituri de peste 29 de milioane lei

Partidele parlamentare PSD, PNL, PC, UNPR, UDMR, PPDD si FC) au cumulat anul trecut venituri de 29. 977 lei, PSD ocupand prima pozitie in topul finantarilor aproape 13 milioane lei), urmat de PNL 7 milioane lei) si PDL peste 5 milioane lei), potrivit datelor raportate si publicate in Monitorul Oficial.

Minus la buget de 353 milioane lei, dupa restituirea unei sume din acciza la carburant.

Restituirea unei sume din acciza suplimentara introdusa la carburant incepand 1 aprilie, catre transportatori, va genera la bugetul de stat un minus de venituri colectate din accize de 353 milioane lei pentru acest an, conform estimarilor guvernamentale, citate de Mediafax. Prin bugetul pe acest an, in care a fost inclusa si prognoza de incasari din acciza pe carburant, Guvernul estima ca va atrage din accize un total de 22,8 miliarde lei, cu 15% mai mult decat anul trecut. Citeste si: .

Viktor Ianukovici a dat ordinul de reprimare a manifestantilor din Piata Independentei

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici a dat ordinul criminal in vederea reprimarii manifestantilor din Piata Independentei de la Kiev, unde au fost ucise 90 de persoane la sfarsitul lunii.

A dat ordinul criminal. Ianukovici a ordonat reprimarea protestatarilor din Piata Independentei

Seful serviciilor ucrainene de securitate a declarat ca presedintele demis Viktor Ianukovici a dat ordinul criminal in vederea reprimarii manifestantilor din Piata Independentei de la Kiev, unde au fost ucise.

Aeroportul Kogalniceanu, licitatie de peste 1,4 milioane lei

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta organizeaza licitatie deschisa pentru cumpararea unui autobuz de pasageri si a unei surse de energie GPU pentru alimentarea aeronavelor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Primaria Sectorului 3 are 173 milioane lei pentru reabilitarea termica

Primaria Sectorului 3 al Capitalei a alocat, pentru acest an, un buget de investitii de peste 233 de milioane de lei si a emis 168 de autorizatii de construire, dupa cum ne-au spus reprezentantii autoritatii.

Perchezitii la un CAR privat pentru inselaciune de 4 milioane lei

Politistii fac, in aceasta dimineata, 13 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la sediul unei Case de Ajutor Reciproc private din sectorul 1 si la locuintele unor angajati ai asociatiei, care ar fi inselat mai multi clienti, potrivit surselor de presa.

Depozit-Online.ro, 5 milioane euro din vanzarea de materiale de constructii

Depozit-Online. ro, retailer specializat in vanzarea pe Internet a materialelor de constructii, a incheiat anul trecut cu un rulaj de peste 5 milioane euro, propunandu-si pentru urmatorii 3 ani incasari de 20 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Boriga: Din piata vor diparea samsarii, traficantii si toti bisnitarii, urmand sa ramana doar adevaratii producatori

Primarul Gabriel Boriga a declarat ca zona Pietei 1 Mai, unde pana mai ieri functiona Piata En gros va deveni parcare moderna, cu spatii verzi si doua benzi de circulatie, intre Bulevardul Independentei si strada Lt. Stancu Ion.

Volksbank anticipeaza pierderi de 62 milioane euro din vanzarea subisidiarei din tara noastra

Grupul austric Volksbank a constituit anul trecut un provizion de 62 de milioane de euro pentru pierderi pe care anticipeaza ca le va inregistra din vanzarea bancii Volksbank Romania, care trebuie finalizata cel tarziu la sfarsitul anului 2015, potrivit raportului financiar pentru anul trecut al institutiei financiare austriece, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )