Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viktor Ianukovici a dat ordinul de reprimare a manifestantilor din Piata Independentei

B1 B1,
Viktor Ianukovici a dat ordinul de reprimare a manifestantilor din Piata Independentei

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici a dat ordinul criminal in vederea reprimarii manifestantilor din Piata Independentei de la Kiev, unde au fost ucise 90 de persoane la sfarsitul lunii. continuă pe B1

A dat ordinul criminal. Ianukovici a ordonat reprimarea protestatarilor din Piata Independentei

Seful serviciilor ucrainene de securitate a declarat ca presedintele demis Viktor Ianukovici a dat ordinul criminal in vederea reprimarii manifestantilor din Piata Independentei de la Kiev, unde au fost ucise.

Viktor Ianukovici: Alegerile de pe 25 mai risca sa provoace dezintegrarea Ucrainei

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a avertizat, miercuri, ca alegerile prezidentiale anticipate de pe 25 mai risca sa conduca la dezintegrarea Ucrainei, relateaza EFE. Totodata, Ianukovici a pus.

Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Viktor Ianukovici, presedintele demis al Ucrainei si refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea de catre rusi si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali, conform BBC News .

Criza Ucraina. Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Viktor Ianukovici, presedintele demis al Ucrainei, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali.

Viktor Ianukovici REGRETA anexarea Crimeei la Rusia: E o mare tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali, conform.

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali. Situa.

Viktor Ianukovici: Anexarea Crimeei este o tragedie

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, considera drept o tragedie anexarea regiunii Crimeea si sustine ca nu a ordonat deschiderea focului spre protestatarii prooccidentali, conform BBC News online.

Viktor Ianukovici nu poate accepta pierderea Crimeei, dar da vina pe noile autoritati pentru acest lucru

Presedintele demis al Ucrainei Viktor Ianukovici a declarat miercuri ca nu poate accepta alipirea Crimeei la Rusia, aruncand insa responsabilitatea acestei pierderi asupra noilor autoritati de la Kiev, scrie AFP.

Boriga: Din piata vor diparea samsarii, traficantii si toti bisnitarii, urmand sa ramana doar adevaratii producatori

Primarul Gabriel Boriga a declarat ca zona Pietei 1 Mai, unde pana mai ieri functiona Piata En gros va deveni parcare moderna, cu spatii verzi si doua benzi de circulatie, intre Bulevardul Independentei si strada Lt. Stancu Ion.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )