Libnet.ro
UNICEF

12:00

Australian Open: Simona Halep a invins-o pe Karin Knapp, 6-3, 6-2 in primul tur

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Simona Halep a invins-o pe Karin Knapp, 6-3, 6-2 in primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA, a debutat cu victorie la Australian Open, invingand-o in primul tur pe italianca Karin Knapp 51 WTA), cu scorul de 6-3, 6-2. Adversara Simonei Halep in turul al doilea al Australian Open va fi australianca Jarmila Gajdosova 68 WTA) care a invins-o in primul tur pe Alexandra Dulgheru cu scorul de 6-3, 6-4. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Am fost nervoasa inainte de meci

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in primul tur la Australian Open ca inaintea partidei cu Karin Knapp a fost nervoasa si ca partida in sine a fost una dificila in pofida victoriei in doua seturi.

Australian Open: Simona Halep - Karin Knapp, 6-3, 6-2 in primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA, a debutat cu victorie la Australian Open, invingand-o in primul tur pe italianca Karin Knapp 51 WTA), cu scorul de 6-3, 6-2. Adversara Simonei Halep in turul al doilea al Australian Open va fi australianca Jarmila Gajdosova 68 WTA) care a invins-o in primul tur pe Alexandra Dulgheru cu scorul de 6-3, 6-4.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open 2015. Halep a evoluat fara a da semne de boala. Ce scrie WTA despre succesul romancei

Australian Open 2015. Simona Halep, calificata in turul al doilea, dupa ce a trecut de Karin Knapp, 50 WTA, a fost laudata de site-ul oficial al WTA pentru evolutia sa din runda inaugurala a primului Grand Slam al anului 2015.

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale.

Australian Open 2015: Halep, dar si alte doua jucatoare, poate ajunge numarul 1 mondial. Ce conditii trebuie indeplinite

In clasamentul live, neoficial, Simona Halep a cazut pe locul 4 in lume, in acest moment. Pana la publicarea topului oficial, dupa Australian Open, multe se pot insa intampla. Chiar sa o vedem pe romanca drept noul lider mondial.

Australian Open 2015. Halep a scapat de patru capi de serie, pe care i-ar fi intalnit pana in sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va avea un parcurs mai usor pana in sferturile de finala, dupa ce 4 dintre capii de serie de pe partea sa de tablou au fost eliminati inca din primul tur. Cea mai rasunatoare eliminare este cea a Anei Ivanovici, 5 WTA.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Australian Open, dupa ce a trecut de Knapp. Primele reactii si urmatoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce a trecut de Karin Knapp, cu scorul de 6-3, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2284 seconds )