Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un avocat din Baroul Galati, trimis in judecata pentru santaj, fals si uz de fals

România Liberă România Liberă,
Un avocat din Baroul Galati, trimis in judecata pentru santaj, fals si uz de fals

Un avocat din Baroul Galati a fost trimis in judecata de procurorii DNA, sub control judiciar, el fiind acuzat ca i-a inscenat unei femei doua procese civile cu scopul de a continua o relatie sentimentala cu aceasta. Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie de la Galati l-au trimis in judecata pe Valentin-Marius Lupu sub acuzatiile de santaj, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata, toate in forma continuata. continuă pe România Liberă

Un avocat din Baroul Galati i-a inscenat unei femei doua procese civile, ca sa mentina o relatie amoroasa cu aceasta. Cum a ajuns femeia sa fie santajata

Valentin Marius Lupu, avocat in Baroul Galati, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru santaj, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari tonic

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari Tonic. In decorul impunator al Palatului CesianuRacovita, intr-o atmosfera cu puternice influente milaneze, evenimentul Campari Tonic a purtat amprenta pasionala, intensa si captivanta a Italiei.

Avocata din Baroul Dambovita, condamnata pentru trafic de influenta

O avocata din cadrul Baroului Dambovita a fost condamnata, pe fond, la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzata ca a pretins si primit bani pentru a determina un judecator sa pronunte o anumita solutie intr-un dosar, potrivit portalului instantelor de judecata.

Oameni de afaceri trimisi in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Mai multi administratori de firme au fost trimisi in judecata marti de procurorii Serviciului Teritorial Constanta al DNA, intr-un dosar privind comiterea unor infractiuni in legatura cu reabilitarea Tropaeum Traiani si cetatii Capidava, monumente istorice din judetul Constanta, potrivit unui comunicat al DNA.

Cetateni egipteni, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala. Datoria catre statul roman este de 1,6 milioane de lei

Doi cetateni egipteni au fost trimisi in judecata, marti, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti PCAB), intr-un dosar de evaziune fiscala in forma continuata.

Atentie la mesaje! Eleva trimisa in judecata pentru niste emoticoane

In SUA va incepe, la sfarsitul acestei luni, un proces care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe multi internauti. O fata de 12 ani va aparea in fata magistratilor tribunalului pentru.

Arbitru din tenis suspendat 10 ani pentru implicare in pariuri. Un altul interzis pe viata

Un arbitru croat de tenis care lucra pentru US Open a primit o suspendare uriasa pentru implicare in pariuri online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )