Libnet.ro
UNICEF

05:00

BAC 2014: 80 de elevi au fost eliminati de la proba scrisa obligatorie a profilului

România Liberă România Liberă,
BAC 2014: 80 de elevi au fost eliminati de la proba scrisa obligatorie a profilului

80 de elevi au fost eliminati, miercuri, de la proba scrisa obligatorie a profilului de la examenul de bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda, informeaza Ministerul Educatiei Nationale. continuă pe România Liberă

BAC 2014 CONSTANTA. Elevi prinsi cu celulare si copiute in sala de examen. Unde au fost cei mai severi supraveghetori de la proba de Romana

La prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2014, cativa supraveghetori au fost intransigenti cu elevii prinsi cu tehnici de copiere. Candidatii aveau telefoane mobile, notite si insemnari care le-ar fi putut asigura trecerea.

BACALAUREAT 2014 DOLJ. Zece elevi au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze

Zece elevi din Dolj au fost eliminati, astazi, de la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat dupa ce au incercat sa fraudeze fie cu telefonul mobil, fie folosindu-se de diverse materiale pe care le aveau asupra lor.

BAC 2014 BUZAU Trei elevi au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda

Trei elevi, doi din municipiul Buzau si unul din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda. Doi dintre liceeni aveau la ei telefoanele mobile, interzise de regulament pe durata examenului, iar un al treilea avea asupra sa copiute minuscule.

Bacalaureat 2014: Subiectele si baremele la proba scrisa la Limba romana

Aproximativ 144. 000 de absolventi de liceu au sustinut, luni, proba scrisa la Limba si literatura romana, in cadrul examenului de Bacalaureat.

BAC 2014 HUNEDOARA Subiectele de la proba scrisa la Limba Romana de la Bacalaureat 2014

Proba scrisa la Limba Romana incepe luni, 30 iunie. Peste 3. 400 de elevi din judetul Hunedoara s-au inscris la examene. Adevarul. ro va va prezenta subiectele de la limba romana, la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 DAMBOVITA Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul de limba romana, incepe luni. Adevarul. ro iti va prezenta subiectele la limba romana si rezolvarea acestora. in Dambovita sunt 4. 056 de elevi damboviteni care au s-au inscris la Bacalaureat, dintre care 876 sunt din promotiile anterioare.

BAC 2014 VALCEA. Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Luni, 30 iunie, incepe examenul de limba romana, prima proba scrisa la Bacalaureat. Adevarul. ro iti va prezenta subiectele la limba romana si rezolvarea acestora. La examenul de Bacalaureat din acest an s-au inscris 3523 de elevi din judetul Valcea.

BAC 2014 DOLJ Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Luni, 30 iunie, incepe examenul de limba romana, prima proba scrisa la Bacalaureat. in judetul Dolj s-au inscris anul acesta peste 5. 000 de elevi. Adevarul. ro va prezinta maine dimineata subiectele la limba romana, la putin timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 CALARASI Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Calarasi vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la limba romana de la bac vor fi prezentate de adevarul. ro, la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 Teleorman Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Luni, 30 iunie, incep probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2014. Prima proba scrisa este cea de limba romana. Adevarul iti va prezenta subiectele la limba romana si rezolvarea acestora. in Teleorman numarul total al candidatilor inscrisi in aceasta sesiune de bac este 3340, 2537 dintre acestia fiind absolventi din 2014, iar restul, absolventi care provin din promotiile anterioare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )