Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bacau: Un tanar a fost arestat preventiv, dupa ce a tras cu un pistol, detinut ilegal, intr-un bar

B1 B1,
Bacau: Un tanar a fost arestat preventiv, dupa ce a tras cu un pistol, detinut ilegal, intr-un bar

Un tanar din judetul Neamt a tras cu un pistol detinut ilegal intr-un bar din orasul Targu Ocna, judetul Bacau, cand i s-a adus nota de plata, infomeaza Mediafax. Barbatul, in varsta de 22 de ani,. continuă pe B1

Caporal de la unitate militara din Capitala, arestat preventiv pentru complicitate la crima

Alberth Ionut Ionescu, caporal din cadrul unei unitati militare din Capitala, a fost arestat preventiv fiind acuzat de complicitate la omor. Aceeasi masura a fost dispusa si in cazul lui Alexandru Ionut Stoica, acuzat de omor, dupa ce ar injunghiat-o pe o femeie din Ilfov.

Umoristul francez Dieudonne, arestat preventiv pentru afirmatii in favoarea terorismului

Umoristul francez Dieudonne a fost arestat preventiv miercuri, de politia din Paris, in cadrul unei anchete privind sustinerea terorismului, in urma atentatelor de saptamana trecuta din Franta, au anuntat surse judiciare, citate de AFP.

impuscaturi intr-un bar din Targu Ocna. Un tanar a fost arestat dupa ce a tras cu un pistol cand i s-a adus nota de plata

Impuscaturi intr-un bar din Targu Ocna. Pentru a nu plati consumatia si a-l speria pe ospatar, un tanar a scos pistolul si a tras in sus, dupa care a fugit din bar. Politistii au reusit sa-l identifice .

Daniel Dragomir, fost ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, a fost arestat

Fostul ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis Tribunalul Bucuresti la propunerea procurorilor.

Bucuresti: Trei bulgari, arestati preventiv dupa ce au instalat pe un bancomat dispozitive de copiere a datelor cardurilor bancare

Trei bulgari au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti, dupa ce au fost prinsi cand instalau pe un bancomat din Capitala dispozitive electronice de copiere a datelor de pe carduri bancare, informeaza.

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor Stire in curs de actualizare .

Un complice al teroristilor din Franta a fost arestat in Bulgaria

Un francez a fost arestat in Bulgaria, in 1 ianuarie, cand incerca sa fuga in Siria. El este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului comis pe 7 ianuarie la sediul saptamanalului satiric Charlie Hebdo, transmite AFP, potrivit Mediafax.

Focuri de arma in Bacau. Un tanar a tras cu pistolul dupa i s-a adus nota de plata

Un tanar de 22 de ani, din judetul Neamt, a fost arestat preventiv, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a tras cu un pistol detinut ilegal intr-un bar din orasul Targu Ocna. Pentru a nu plati consumatia si a-l speria pe ospatar, tanarul a scos pistolul si a tras in sus, dupa care a fugit din bar.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )