Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barack Obama avertizeaza despre pericolul unui atac terorist cu arme nucleare

Adevărul Adevărul,
Barack Obama avertizeaza despre pericolul unui atac terorist cu arme nucleare

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a incheiat vineri summitul pe tema securitatii nucleare de la Washington cu o conferinta de presa in care a avertizat asupra consecintelor care ar putea fi produse de un eventual atac terorist cu arme nucleare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la Casa Alba, alaturi de Barack Obama

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de presedintele SUA Barack Obama. Seful statului roman a participat la cina oferita de Obama cu ocazia Summitului Securitatii nucleare.

Klaus Iohannis: Barack Obama mi-a multumit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca omologul sau american, Barack Obama, i-a multumit, in timpul unei scurte intrevederi, pentru Parteneriatul strategic dintre SUA si Romania, transmite.

Barack Obama critica pozitia lui Donald Trump in probleme de politica externa

Presedintele american Barack Obama a formulat, vineri, critici dure la adresa candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, denuntand pozitia lui pe marginea problemei nucleare si sugerand ca acesta nu stie mare lucru in chestiuni de politica externa, informeaza AFP.

Klaus Iohannis, alaturi de Barack Obama la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la summit-ul privind securitatea nucleara de la Washington, a publicat vineri, pe Facebook, o poza in care apare alaturi de presedintele american Barack Obama, la Casa Alba.

Barack Obama, din nou jucaus. O fetita l-a facut sa uite ca e presedinte

Adora copiii, iar copiii il iubesc. Asa ca nu e de mirare ca Barack Obama a fost surprins din nou intr-o ipostaza jucausa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )