Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un batran de 70 de ani a fost arestat dupa ce a abuzat sexual o fetita de 9 ani

Adevărul Adevărul,
Un batran de 70 de ani a fost arestat dupa ce a abuzat sexual o fetita de 9 ani

Un batran de 70 de ani din Arad a fost arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual o fetita in varsta de 9 ani. continuă pe Adevărul

Un escroc a fost arestat dupa ce a inselat un hunedorean cu 25.000 de euro

Un om de afaceri din municipiul Vulcan a fost convins de un necunoscut sa ii ofere 14. 000 de euro. Cu promisiunea falsa a unei afaceri de 34 de milioane de euro.

Arad: Barbat de 70 de ani arestat dupa ce a violat in mod repetat o fetita de 9 ani

Un barbat de 70 de ani din Arad a fost arestat preventiv, vineri, dupa ce ar fi violat in mod repetat o fata de noua ani. Agresorul locuia in aceeasi casa cu fetita si cu mama acesteia, informeaza.

Un roman a fost arestat in Italia, dupa ce a patruns prin efractie in vila lui George Clooney

Un roman a fost arestat de politistii italieni dupa ce a patruns prin efractie in vila actorului George Clooney din orasul Como. Romanul in varsta de 29 de ani se afla in stare de ebrietate atunci cand a.

Un muzeu din China a fost inchis dupa ce s-au descoperit mii de obiecte contrafacute

Muzeul Lucheng din provinchia chineza Liaoning a fost inchis dupa ce s-a descoperit ca mii de obiecte dintre cele 8. 0000 expuse in colectiile sale nu erau autentice, informeaza theguardian. com. Printre falsurile.

Constanta: Barbat acuzat ca a ucis un cetatean elvetian, prins si arestat dupa patru ani

Un barbat din Constanta a fost prins si arestat la patru ani de la comiterea unei crime, el fiind acuzat ca a ucis un cetatean elvetian care ii facuse avansuri sexuale. Barbatul de 38 de ani a fost localizat .

O tanara a fost sechestrata si agresata sexual timp de zece ani, in California

O tanara data disparuta in urma cu 10 ani, in California, a contactat politia si a anuntat ca a fost rapita si agresata sexual in tot acest timp de catre un barbat de 41 de ani, care a si obligat-o.

29 de persoane au fost spitalizate dupa un concert al DJ-ului Avicii din Toronto

29 de persoane au ajuns la spital sambata seara, in Toronto, dupa un concert sustinut de DJ-ul suedez Avicii, informeaza huffingtonpost. ca. Spectatorii care au solicitat interventia medicilor s-au simtit rau de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )