Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bercea Mondial nu comenteaza arestarea Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Bercea Mondial nu comenteaza arestarea Elenei Udrea

Bercea Mondial a ajuns in urma cu putin timp la Curtea de Apel Pitesti, unde magistratii judeca azi contestatiile la masura de arest preventiv pentru acesta si fiica sa, Izaura. Sandu Anghel nu a facut niciun. continuă pe Antena3

Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

ICCJ arata in motivarea deciziei prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute ca apropiatii fostului ministru, inculpati in acelasi dosar, au declarat ca o parte din banii primiti ca mita pentru atribuirea contractelor finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au ajuns fie nemijlocit la Elena Udrea, fie in patrimoniul altor persoane, dar la cererea si in interesul acesteia, fiind folositi pentru a achita cheltuieli ale Partidului Democrat Liberal, si in special ale Organizatiei Bucuresti a carei presedinta era, informeaza Agerpres.

Motivarea iCCJ pentru arestarea Elenei Udrea: Banii primiti ca mita erau folositi la achitarea cheltuielilor PDL

ICCJ arata in motivarea deciziei prin care Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute ca apropiatii fostului ministru, inculpati in acelasi dosar, au declarat ca o parte din banii primiti ca.

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Recursul la arestarea sa va fi judecat pe 5 martie

00 - Recursul Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva in dosarul Gala Bute se va judeca pe 5 martie, potrivit unei hotarari a iCCJ. 00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea.

Oamenii Elenei Udrea, atacuri dezlantuite

Sustinatorii Elenei Udrea au inceput sa-i atace pe denuntatorii acesteia. Ruxandra Dragomir, buna prietena a Elenei Udrea, scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca Ana Maria Topoliceanu a tradat-o pe.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea: in confruntare se va demonstra ca denuntatorii mint

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, sambata, ca odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea, declaratiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase. Striblea a mai.

Marius Striblea: O confruntare va putea sa dovedeasca faptul ca denunturile impotriva Elenei Udrea sunt mincinoase (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca fostul ministru vrea o confruntare cu autorii denunturilor impotriva sa. Potrivit acestuia, odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea,.

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea, dusi la inalta Curte

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea au mers, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii vor judeca prelungirea masurilor preventive in cazul acestora. Rudel Obreja, Adrian Gardean, Tudor Breazu,.

Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Traian Basescu se face ca nu stie care sunt acuzatiile pe care i le aduc magistratii Elenei Udrea si pentru care blonda protejata de el este acum dupa gratii. Fostul presedinte spune ca nu si-a pierdut.

Prietena Elenei Udrea, impresii dupa vizita in arest: O cred si ma doare ca oamenii se folosesc de ea

Apar noi detalii despre starea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei. Ieri a fost vizitata de catre prietena ei, Ruxandra Dragomir, dar si de mama ei. Ruxandra Dragomir povesteste, pe pagina personala de.

DNA pune sechestru pe averea Elenei Udrea

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile si pe cateva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeasi masura fiind luata si in cazul celorlalti inculpati din dosarul Gala Bute, a declarat avocatul Marius Striblea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )