Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita-Nasaud. Doua persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN17C

Antena3 Antena3,
Bistrita-Nasaud. Doua persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN17C

Doua persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 17 C in zona Dealul Dumitrei, judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce o masina in care se aflau s-a izbit de un copac,. continuă pe Antena3

Galati: Doua tramvaie s-au ciocnit, 5 persoane au fost ranite

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri, intr-o intersectie din municipiul Galati, 5 persoane fiind ranite si transportate cu ambulantele la spital, potrivit primelor informatii furnizate de catre autoritati, citate de Mediafax. RTV anunta ca starea ranitilor nu este grava.

Doua tramvaie s-au ciocnit la Galati. Cinci persoane au fost ranite

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri, intr-o intersectie din Galati. Cinci persoane au fost ranite. Victimele au fost transportate cu ambulantele la spital, potrivit primelor informatii furnizate de catre.

Doua tramvaie s-au CIOCNIT la Galati. Cinci persoane au fost RANITE.

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri, intr-o intersectie municipiul Galati, cinci persoane fiind ranite si transportate cu ambulantele la spital, potrivit primelor informatii furnizate de catre autoritati, transmite corespondentul Mediafax. Accidentul s-a produs in jurul orei 11. 00, la intersectia strazilor Gheorghe Doja si Siderurgistilor din municipiul Galati. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Galati, unul dintre tramvaie, care oprise la culoarea rosie a semaforului, a fost lovit .

Doua tramvaie s-au ciocnit la Galati: Cinci persoane au fost ranite usor

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit vineri in Galati, la intersectia strazilor Siderurgistilor si Doja. Potrivit B1 TV, victimele au traumatisme minore, fiind transportate la.

ACCIDENT GRAV la metroul din Milano. 22 de persoane au fost ranite.

Doua trenuri de metrou s-au ciocnit, miercuri dimineata, la Milano, 22 de persoane fiind ranite in accident, scrie ziarul Corriere della Sera, citat de Mediafax. Accidentul a avut loc la ora 9. 45, ora Romaniei) in apropierea statiei de metrou Gioia din centrul orasului Milano. Doua trenuri care circulau pe Tronsonul Verde al metroului milanez s-au lovit. Un tren oprise la un semafor si a fost lovit de o alta garnitura al carei mecanic se pare ca lesinase din cauza unor probleme de .

Doua persoane ce cultivau cannabis in gradina si ghivece, retinute pentru trafic de droguri

Doua persoane din Bistrita suspectate de trafic de droguri au fost retinute, dupa ce politistii au constatat, in urma unor perchezitii, ca acestea cultivau cannabis in gradina sau in ghivece.

Bistrita-Nasaud. O vila dintr-un complex turistic a fost distrusa de un incendiu

O vila dintr-un complex turistic din zona de agrement Colibita, judetul Bistrita-Nasaud, a fost distrusa de un incendiu izbucnit in noaptea de vineri spre sambata, fara sa fie inregistrate victime, insa.

Incendiu puternic la o fabrica de teracota din Bistrita-Nasaud

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, la o fabrica de teracota din localitatea bistriteana Livezile, transmite Mediafax. Reprezentantii ISU Bistrita-Nasaud sustin ca.

Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad: 3 persoane au fost ranite

Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad. Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza pe linia care face legatura intre Arad si comuna Ghioroc. Trei pasageri se aflau in momentul producerii accidentului in tramvai: un.

Siberia. Opt persoane au murit si alte opt au fost ranite intr-un incendiu la o uzina de tratare a deseurilor industriale

Opt persoane au murit, iar alte opt au fost ranite intr-un incendiu la o uzina de tratare a deseurilor industriale din Siberia, a anuntat sambata Ministerul regional pentru Situatii de Urgenta, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )