Libnet.ro
UNICEF

05:00

Brasov: Doua femei au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la uzina de minereuri uranifere de la Feldioara

B1 B1,
Brasov: Doua femei au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la uzina de minereuri uranifere de la Feldioara

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la Uzina de Prelucrare a Minereurilor Uranifere din Feldioara Brasov), doua angajate care se aflau langa rezervorul de unde a pornit incendiul suferind arsuri. Cele doua angaj. continuă pe B1

Accident grav la Uzina de Uraniu din Brasov. Doua femei aduse la Bucuresti cu un elicopter SMURD. Pacientele sunt in stare grava

Un accident grav a avut loc, mierucuri dimineata, la Uzina de Uraniu de langa Brasov. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD aduce la Bucuresti cele doua victime care au suferit arsuri pe suprafete mari din corp.

Doua femei au suferit arsuri grave in urma unui incendiu izbucnit la Uzina R din Feldioara

Incendiul a izbucnic in aceasta dimineata la una dintre sectiile uzinei. Cele doua femei au suferit arsuri de gradul II si III. Una dintre victime a inhalat si o substanta toxica.

Ucraina: Patru persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in Piata Independentei din Kiev

Politia ucraineana a anuntat, luni, ranirea a patru persoane intr-un schimb de focuri produs in Piata Independentei din centrul Kievului, ocupata in continuare de sute de protestatari, relateaza.

Doua femei cu arsuri grave, transportate la Spitalul de Arsi din Bucuresti cu un elicopter de mari dimensiuni

Doua femei care au suferit arsuri grave in urma unui incediu la o uzina din judetul Brasov vor fi transportate la Bucuresti cu un elicopter Mi-17, de mari dimensiuni, dupa ce ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a aprobat desfasurarea misiunii aero-medicale. Cele doua femei vor fi transportate la Spitalul de Arsi din Capitala.

FOTO VIDEO Mii de tigari si 45 de litri de alcool neaccizat au fost descoperite intr-un microbuz parcat intr-o piata aglomerata din Galati

Printre protagonistii scandalului se numara un barbat bulgar si doua femei, una din Moldova, cealalta din Ucraina. Cu totii s-au ales cu dosare penale pentru contrabanda.

Bulgaria: O persoana a murit, iar alte 40 au fost ranite, in urma unei furtuni insotite de grindina

O persoana a murit, iar alte 40 au fost ranite, marti, dupa ce o furtuna cu ploaie, vant puternic si grindina a avut loc la Sofia, relateaza Novinite. Echipele de interventie continuau miercuri operatiunile de.

Arad: Cadavrul unei prostituate a fost gasit intr-o padure de langa Lipova

Cadavrul unei tinere de 25 de ani, disparuta marti, a fost gasit, miercuri dupa-amiaza, intr-o padure de langa orasul aradean Lipova, intr-o rapa. Surse din randul anchetatorilor, citate de Mediafax,.

Un palestinian a fost ucis intr-un atac israelian in nordul Fasiei Gaza

Un palestinian a fost ucis miercuri dimineata si un altul a fost grav ranit intr-un atac israelian care a lovit nordul Fasiei Gaza, potrivit unor surse spitalicesti, relateaza AFP.

UPDATE VIDEO Un palestinian a fost ucis intr-un atac israelian in nordul Fasiei Gaza

Un palestinian a fost ucis miercuri dimineata si un altul a fost grav ranit intr-un atac israelian care a lovit nordul Fasiei Gaza, potrivit unor surse spitalicesti, relateaza AFP.

Afganistan: 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise intr-un atac sinucigas

Un numar de 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise, marti, intr-un atac sinucigas revendicat de talibani impotriva fortei internationale din estul afgan, potrivit unui nou bilant al Aliantei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )