Libnet.ro
UNICEF

05:00

Arad: Cadavrul unei prostituate a fost gasit intr-o padure de langa Lipova

B1 B1,
Arad: Cadavrul unei prostituate a fost gasit intr-o padure de langa Lipova

Cadavrul unei tinere de 25 de ani, disparuta marti, a fost gasit, miercuri dupa-amiaza, intr-o padure de langa orasul aradean Lipova, intr-o rapa. Surse din randul anchetatorilor, citate de Mediafax,. continuă pe B1

Un adolescent dat disparut la Sibiu a fost gasit mort

Un adolescent de 15 ani dat disparut in cursul zilei de luni la Sibiu a fost gasit mort in dupa-amiaza aceleiasi zile.

Un bebelus a fost gasit abandonat in scara unui bloc din Craiova

Un bebelus nascut de o zi a fost gasit abandonat in scara unui bloc din cartierul Valea Rosie. Oamenii legii au demarat o ancheta si incearca sa o gaseasca pe femeia care si-a abandonat pruncul.

Cadavrul unui imigrant roman, gasit langa o tabara de romi de la periferia orasului Roma

Politistii italieni au descoperit, luni seara, cadavrul unui imigrant roman intr-o baraca amplasata intr-o tabara de romi de la periferia Romei, informeaza site-ul RomaDailyNews. it. Anchetatorii au stabilit.

Imigrant roman, ucis intr-o tabara de nomazi de la periferia Romei

Cadavrul unui imigrant roman a fost gasit intr-o baraca amplasata intr-o tabara de romi de la periferia orasului Roma, anchetatorii suspectand ca este vorba de o crima, informeaza site-ul RomaDailyNews. it.

Un palestinian a fost ucis intr-un atac israelian in nordul Fasiei Gaza

Un palestinian a fost ucis miercuri dimineata si un altul a fost grav ranit intr-un atac israelian care a lovit nordul Fasiei Gaza, potrivit unor surse spitalicesti, relateaza AFP.

UPDATE VIDEO Un palestinian a fost ucis intr-un atac israelian in nordul Fasiei Gaza

Un palestinian a fost ucis miercuri dimineata si un altul a fost grav ranit intr-un atac israelian care a lovit nordul Fasiei Gaza, potrivit unor surse spitalicesti, relateaza AFP.

Afganistan: 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise intr-un atac sinucigas

Un numar de 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise, marti, intr-un atac sinucigas revendicat de talibani impotriva fortei internationale din estul afgan, potrivit unui nou bilant al Aliantei.

Ucraina: Patru persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in Piata Independentei din Kiev

Politia ucraineana a anuntat, luni, ranirea a patru persoane intr-un schimb de focuri produs in Piata Independentei din centrul Kievului, ocupata in continuare de sute de protestatari, relateaza.

Kenya: O turista rusoaica a fost ucisa intr-un atac armat la Mombasa

O turista rusoaica a murit, duminica, la Mombasa, dupa ce a fost atacata de persoane inarmate, scrie AFP. Din nefericire, femeia asupra careia s-a tras a murit din cauza ranilor, a un oficial de rang inalt.

O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier GRAV din Roman

Trei oameni au ajuns la spital din cauza unui sofer neatent. in accident a fost implicata o ambulanta, care se grabea sa ajung la un pacient. La final personalul de pe salvare a fost cel care a avut nevoie de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )