Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE VIDEO Un palestinian a fost ucis intr-un atac israelian in nordul Fasiei Gaza

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEO Un palestinian a fost ucis intr-un atac israelian in nordul Fasiei Gaza

Un palestinian a fost ucis miercuri dimineata si un altul a fost grav ranit intr-un atac israelian care a lovit nordul Fasiei Gaza, potrivit unor surse spitalicesti, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Un palestinian a fost ucis intr-un atac israelian in nordul Fasiei Gaza

Un palestinian a fost ucis miercuri dimineata si un altul a fost grav ranit intr-un atac israelian care a lovit nordul Fasiei Gaza, potrivit unor surse spitalicesti, relateaza AFP.

Afganistan: 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise intr-un atac sinucigas

Un numar de 16 persoane, intre care patru militari NATO, au fost ucise, marti, intr-un atac sinucigas revendicat de talibani impotriva fortei internationale din estul afgan, potrivit unui nou bilant al Aliantei.

Kenya: O turista rusoaica a fost ucisa intr-un atac armat la Mombasa

O turista rusoaica a murit, duminica, la Mombasa, dupa ce a fost atacata de persoane inarmate, scrie AFP. Din nefericire, femeia asupra careia s-a tras a murit din cauza ranilor, a un oficial de rang inalt.

Imigrant roman, ucis intr-o tabara de nomazi de la periferia Romei

Cadavrul unui imigrant roman a fost gasit intr-o baraca amplasata intr-o tabara de romi de la periferia orasului Roma, anchetatorii suspectand ca este vorba de o crima, informeaza site-ul RomaDailyNews. it.

Imigrant roman, ucis intr-o tabara de nomazi de la periferia Romei

Anchetatorii italieni au stabilit ca victima este un imigrant roman in varsta de circa 40 de ani. Fratele romanului sustine ca acesta a fost batut de un alt locatar al taberei de romi.

16 morti, intre care patru militari NATO, intr-un atac comis in Afganistan

Atentatul nu a fost revendicat, iar nationalitatea militarilor NATO ucisi nu a fost precizata deocamdata. Este cel mai grav atac lansat in acest an impotriva fortelor internationale.

Arad: Cadavrul unei prostituate a fost gasit intr-o padure de langa Lipova

Cadavrul unei tinere de 25 de ani, disparuta marti, a fost gasit, miercuri dupa-amiaza, intr-o padure de langa orasul aradean Lipova, intr-o rapa. Surse din randul anchetatorilor, citate de Mediafax,.

Ucraina: Patru persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in Piata Independentei din Kiev

Politia ucraineana a anuntat, luni, ranirea a patru persoane intr-un schimb de focuri produs in Piata Independentei din centrul Kievului, ocupata in continuare de sute de protestatari, relateaza.

O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier GRAV din Roman

Trei oameni au ajuns la spital din cauza unui sofer neatent. in accident a fost implicata o ambulanta, care se grabea sa ajung la un pacient. La final personalul de pe salvare a fost cel care a avut nevoie de.

SUA, profund ingrijorate dupa ce un tanar american a fost batut intr-o inchisoare din Israel

Statele Unite s-au declarat profund ingrijorate, sambata, dupa ce un adolescent american, arestat de autoritatile israeliene, ar fi fost batut crunt in inchisoare de catre politie. Departamentul de Stat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )