Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bursa din SUA a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Statele Unite sunt pregatite sa ofere ajutor financiar Ucrainei

Statele Unite sunt pregatite sa ofere Ucrainei tot sprijinul necesar pentru ca aceasta tara sa isi revina din punct de vedere financiar, a dat asigurari, duminica, secretarul Trezoreriei, Jacob Lew,precizeaza surse din presa.

Un disident chinez avertizeaza in privinta prezentei unor spioni in universitatile din SUA

Un profesor universitar chinez care s-a refugiat recent in Statele Unite a avertizat joi in privinta prezentei unor spioni chinezi in cadrul universitatilor americane si a pledat pentru prudenta in cooperarea intre universitati.

Republicanii din SUA ii cer lui Obama sa reactioneze la interventia rusa in Ucraina

Opozitia republicana din Statele Unite ii cere presedintelui Barack Obama sa isi articuleze pozitia fata de Rusia si sa transmita clar care vor fi costurile interventiei militare in Ucraina.

Consiliul Federatiei Ruse cere presedintelui Putin retragerea ambasadorului rus din SUA

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului Rusiei, ii cere presedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situatiei tensionate din Ucraina. Stire in curs de.

TENSIUNE MAXIMA: Parlamentul rus cere RETRAGEREA AMBASADORULUI rus din SUA

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului Rusiei, ii cere presedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situatiei tensionate din Ucraina. Stire in curs.

PRESA: Statele Unite iNCA nu iau in calcul o interventie militara in Ucraina

Statele Unite vor intensifica activitatile pentru colectarea de informatii, iar comandantii militari evalueaza situatia din Ucraina pentru a stabili modalitati de reactie, insa deocamdata nu este analizata.

Statele Unite considera ca Viktor Ianukovici a pierdut orice legitimitate

Presedintele demis Viktor Ianukovici nu mai are nicio legitimitate sa conduca Ucraina, considera Departamentul de Stat al Statelor Unite, citat de AFP. Consideram ca Viktor Ianukovici a pierdut legitimitatea.

Disident chinez, avertizari privind spioni in universitatile din SUA.

Un profesor universitar chinez, refugiat recent in SUA, a avertizat joi in privinta prezentei unor spioni chinezi in cadrul universitatilor americane si a pledat pentru prudenta in cooperarea intre universitati, relateaza AFP, conform Mediafax. Xia Yeliang este unul dintre semnatarii Cartii 08, o petitie care indeamna la reforme in China, parafata de asemenea de laureatul Premiului Nobel pentru Literatura, Liu Xiaobo, aflat in continuare in inchisoare. Xia, un economist, a fost demis in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3003 seconds )