Libnet.ro
UNICEF

05:00

Burse pentru mesterii care vor sa se specializeze in restaurare, acasa la printul Charles

Adevărul Adevărul,
Burse pentru mesterii care vor sa se specializeze in restaurare, acasa la printul Charles

O adevarata provocarea fost lansata pentru mesterii constructori de catre reprezentantii Fundatiei Printul de Wales,care pune la bataie zece burse la o noua sesiune de cursuri de restaurare, care se va desfasurain perioada 18-22 iulie acasa la printul Charles,in satul Viscri din comunabrasoveana Bunesti. continuă pe Adevărul

Data la care vor avea loc alegerile parlamentare

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marti, ca, in prezent, din informatiile pe care le are, data preconizata de Guvern pentru alegerile parlamentare este 4 sau 11 decembrie. Domnul Ciolos a.

Brexit. Partidul Conservator incepe selectia candidatilor care vor fotoliul de premier al lui David Cameron

Partidul Conservator din Marea Britanie incepe, marti, procedura de selectie a unui nou sef de Guvern, care sa il inlocuiasca pe David Cameron. Candidatii favoriti pentru functia de premier sunt ministrul de Interne, Theresa May, si secretarul de stat, Andrea Leadsom.

O noua probleme inainte de Jocurile Olimpice de la Rio. O bacterie puternica a fost descoperita in apele in care vor concura sportivii (FOTO)

Un grup de oameni de stiinta brazilieni au detectat bacterii care se dezvolta pe unele dintre cele mai uimitoare plaje din Rio de Janeiro. Acest lucru are loc cu o luna inainte ca Rio sa gazduiasca.

Surpriza de zile mari pentru britanicii care au trecut prin gara St. Pancras din Londra! Binecunoscutul muzician Bill Bailey, interpretare de exceptie pentru calatori (VIDEO)

Cei care au avut treaba luni in gara St. Pancras din Londra au avut parte de o surpriza. Bill Bailey, cunoscut muzician si actor de comedie din Regat, i-a surprins cu un numar de zile mari, arata B1.

Atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Italiei ca asociatia pilotilor si asistentilor de zbor apartinand companiilor aeriene Alitalia si Meridiana a anuntat o greva in intervalul 11,00 - 15,00 ora locala).

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru.

Avertisment pentru romanii care ajung in Turcia: Numarul accidentelor de circulatie a crescut in perioada Ramadanului

Romanii care merg in vacanta in Turcia trebuie sa tina cont de starea traficului, numeroase accidente petrecandu-se in ultima vreme in Peninsula Asia Mica. Astfel, cel putin 32.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )