Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce cauta internautii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ce cauta internautii din Republica Moldova

Republica Moldova are un profil destul de interesant in ceea ce priveste site-urile accesate cel mai frecvent si cautarile de pe motorul Google. Acestea releva ca moldovenii nu au cine stie ce preocupari marete si sunt interesati cel mai mult de filme, socializare, cumparaturi si cursul valutar. Tot in lista cautarilor care-i preocupa pe moldoveni sunt si vedete internationale dar si site-uri de sexchat. continuă pe Adevărul

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului Uniunii Europene, comenteaza agentia americana de analize Stratfor.

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei, pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului Uniunii Europene, potrivit agentiei americane de analize Stratfor.

Oficialii UE, ingrijorati de situatia din Republica Moldova

Gradul de dezamagire fata de Republica Moldova este foarte inalt in randurile partenerilor externi ai republicii, iar principalul motiv este criza din sistemul bancar, puternic afectat de jaful unui miliard de .

Cazurile de violenta asupra copiilor din Republica Moldova sunt in descrestere. Adultii sesizeaza mai des autoritatile

In ultima perioada, autoritatile din Republica Moldova au inregistrat mai putine cazuri de violenta asupra copiilor. Potrivit angajatilor din domeniul educatiei, pe parcursul semestrului II al anului de studii 2014-2015, au fost semnalate 5987 de cazuri de violenta asupra copilului, cu 1256 de cazuri mai putine decat in semestrul I al anului scolar.

Business report: Vacantele exotice incep sa prinda tot mai mult la romani; Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania; Cum incearca Twitter sa produca venituri

BCE anunta scaderea numarului de bancnote euro contrafacute. Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat vineri ca in prima jumatate a. Masinile fara sofer de la Google, accidentate de soferii neatenti. Google testeaza masinile fara sofer pe strazile din SUA de sase ani. In tot.

Femeile din Republica Moldova traiesc cu circa zece ani mai mult decat barbatii

Durata medie a vietii in Republica Moldova in anul 2014 a constituit 71,5 ani, inclusiv la barbati - 67,5 ani si la femei - 75,4 ani, arata datele statistice.

Harta digitala a agriculturii din Republica Moldova

Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare are un site nou, elaborat in scopul asigurarii calitatii inalte a paginii-web oficiale a institutiei. Pe pagina principala, poate fi gasita Harta Digitala Agricola, care contine date despre toate terenurile protejate, depozitele frigorifice, liniile de ambalare etc, transmite IPN.

in Republica Moldova se scumpeste si painea? Reactia ministrului Agriculturii

Surse din cadrul principalului combinat de paine din Republica Moldova, SA Franzeluta, au comunicat pentru noi. md ca economistii intreprinderii deja se ocupa de calcularea noilor preturi. Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Ion Sula, a reactionat imediat.

Electricitatea transnistreana este de trei ori mai scumpa pentru Republica Moldova

Republica Moldova nu mai importa energie electrica de la Centrala de la Cuciurgan, dar de la Energokapital care o vinde importatorilor de pe malul drept la un pret de peste trei ori mai mare, se arata intr-un material realizat de mold-street. com.

Cheloo de la Parazitii si-ar dori sa se ridice un Putin in Romania si Republica Moldova

Se declara fan al lui Vladimir Putin pentru stilul autoritrar cu care acesta conduce Rusia si ar vrea ca inainte de o eventual unire, Romania si Republica Moldova sa se autodefineasca ca tari romanesti. Provenit dintr-o familie cu origini intre Prut si Nistru, Catalin Stefan aka Cheloo de la Parazitii a revenit la Chisinau pentru un concert la Festivalul Berii de la Complexul etno-cultural Vatra si a acordat un interviu pentru Adevarul Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )