Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai veche sticla de apa minerala din lume, o inventie germana gasita in Polonia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai veche sticla de apa minerala din lume, o inventie germana gasita in Polonia

Cea mai veche sticla de apa minerala a fost descoperita in Marea Baltica de catre cercetatorii polonezi. Aceasta are 200 de ani vechime. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai veche sticla de apa minerala din lume, o inventie germana gasita in Polonia

Cea mai veche sticla de apa minerala a fost descoperita in Marea Baltica de catre cercetatorii polonezi. Aceasta are 200 de ani vechime.

Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, descoperita in situl arheologic Ugarit din Siria, a fost descifrata.

Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost descoperita in Siria: A fost compusa in urma cu 3.400 ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza MaxiSciences. Descifrata de specialisti,.

VIDEO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, compusa in urma cu 3.400 de ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com, citat de Mediafax.

AUDIO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, descoperita in Siria

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com. Descifrata de.

VIDEO. DESCOPERIRE. Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost gasita in Siria. A fost compusa in urma cu 3.400 de ani

Descifrata de specialisti, piesa muzicala atesta ca in urma cu 3. 400 de ani existau teorii muzicale avansate si a unei game de sapte tonuri, anterioare culturii elene.

Brazilia: Cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale

Autoritatile braziliene au anuntat recent ca vor dispune cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale, programata duminica, relateaza BBC.

ADMITERE LICEU 2014 Rezultatele finale au fost publicate. Cea mai mica medie de admitere din judetul Cluj

Cea mai mica medie de admitere la un liceu in judetul Cluj a fost 2,86 si a fost inregistrata la Liceul Tehnologic Vladeasa din orasul Huedin, potrivit admitere. edu. ro.

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana din luna mai comparativ cu mai 2013 a fost inregistrata in tara noastra, de 15%, urmata de Lituania si Ungaria, pe fundalul unei cresteri modeste de 1,1% la nivelul intregii regiuni, potrivit Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Cea mai frumoasa scara din lume se afla in Romania. Constructia a fost votata de straini. Iata in ce oras se afla

Publicatia Bored Panda a realizat un top al celor mai frumoase scari din lume, in functie de voturile cititorilor. Din 18 scari prezentate pentru concurs, pe primul loc s-a situat o constructie din Romania.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )