Libnet.ro
UNICEF

19:30

CEC Bank ia un credit de 100 mil. euro de la BEI pentru finantarea IMM-urilor si primariilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CEC Bank ia un credit de 100 mil. euro de la BEI pentru finantarea IMM-urilor si primariilor

CEC Bank a anuntat ca a atras de la Banca Europeana de Investitii BEI) un imprumut de 100 milioane de euro. Banii sunt necesari pentru cofinantarea proiectelor derulate de IMM-uri, companii medii din industrie, servicii, turism si infrastructura si. continuă pe Wall-Street Ro

BEI acorda CEC Bank un imprumut de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda CEC Bank un imprumut de 100 milioane euro pentru cofinantarea proiectelor IMM-urilor, intreprinderilor de dimensiune medie si administratiilor publice locale din industrie, servicii, turism si infrastructura, arata un comunicat remis redactiei.

CEC Bank a contractat un imprumut de 100 de milioane de euro de la BEI pentru a finanta IMM-uri si primarii

Mihai Tanasescu, vicepresedinte BEI responsabil pentru Romania, intr-o conferinta de presa la CEC Bank: imprumutul este destinat sa sprijine in principal IMM-urile care reprezinta coloana vertebrala a economiei romanesti, atat din perspectiva crearii de noi locuri de munca, cat si a cresterii economice .

Mallul Veranda de langa Piata Obor, la linia de start: 60 mil. euro pentru 15.000 mp de spatii verzi, restaurante pe 1.500 mp si circa 100 de magazine

Compania Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, a demarat lucrarile de pregatire a terenului pentru constructia mallului Veranda de langa Piata Obor din Capitala, o investitie totala de 60 mil. euro.

Comisia pentru bugete a PE aproba un ajutor de 3,57 mil euro pentru fostii angajati de la Mechel

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, joi, raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel.

Praktiker, investitie de 1,5 mil. euro pentru un magazin la Targu-Jiu

Retailerul de bricolaj Praktiker Romani a, controlat de omul de afaceri Omer Susli, a investit 1,5 milioane de euro in deschiderea unui magazin la Targu-Jiu, reteaua ajungand astfel la 28 de unitati.

Ajutor de 3,57 mil euro de la Parlamentul European pentru fostii angajati de la Mechel

Peste trei milioane de euro vor fi alocati pentru sprijinirea muncitorilor disponibilizati de la combinatul Mechel. Masura, care apare in raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, a fost aprobata de Comisia.

Mazare: Cazinoul Constanta are nevoie de 10-12 mil. euro pentru reabilitare

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca reabilitarea Cazinoului din Constant a, care necesita o investitie de 10-12 milioane de euro, ar putea fi facuta cu bani guvernamentali, municipalitatea urmand sa decida care va fi destinatia acestuia.

Alstom, acuzata ca ar fi dat mita 6,6 mil. euro pentru contracte in trei tari

Francezii de la Alstom , implicati intr-un caz de dare de mita. Subsidiara din Marea Britanie a grupului industrial francez Alstom este acuzata ca ar fi platit mita in valoare totala de aproximativ 6,6 milioane de euro in ultimii sase ani pentru a.

Modernizarea semafoarelor din Bucuresti, estimata la 16 mil. euro

Instalatiile si echipamentele pentru managementul traficului rutier in Capitala vor fi refacute de Admnistratia Strazilor Bucuresti, care vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare, in cadrul unui proiect estimat la 71,1.

Kingfisher, vanzari de 51,7 mil. euro in Romania, in primul semestru

Kingfisher , unul dintre cei mai mari jucatori pe piata europeana de bricolaj, a inregistrat in primul semestru al anului fiscal 2014/2015, perioada februarie-iulie, vanzari de 42 milioane de lire sterline 51,66 milioane de euro) in Romania in cele 15.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )