Libnet.ro
UNICEF

21:00

Centrul Comercial Coresi, cel mai mare din Transilvania, se deschide la inceputul anului 2015

Adevărul Adevărul,
Centrul Comercial Coresi, cel mai mare din Transilvania, se deschide la inceputul anului 2015

Vremea buna i-a ajutat pe constructori, iar lucrarile au avansat cu o luna mai rapid decat graficul initial de lucrari, 90% din structura viitorului hipermarket Auchan fiind deja ridicata. continuă pe Adevărul

RECORD: Cel mai mare profit din istoria Petrom

Petrom a inregistrat anul trecut un profit record, cel mai mare din istoria unei companii din Romania. Totusi, vanzarile sunt in scadere.

Centrul comercial Coresi Brasov, inaugurat in 2015. Ce va cuprinde proiectul Immochan

Centrul comercial Coresi Brasov va fi inaugurat in primul trimestru din 2015, prima faza urmand sa includa un hipermarket Auchan, un cinema, o zona de food-court si o galerie comerciala.

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de.

Sapte firme romanesti, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa

Sapte branduri romanesti au luat parte, in perioada 14-17 februarie, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa, Inhorgenta Munchen, conform unui comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Mariana Campeanu refuza sa comenteze situatia sotului ei, care primeste pensie cu cel mai mare grad de invaliditate de la Casa de Pensii (VIDEO)

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a refuzat sa comenteze, miercuri dimineata, acuzatiile ce i se aduc in cazul sotului ei, care o obtinut pensie si indemnizatie pentru cel mai mare grad de invaliditate, in.

China a devenit cel mai mare consumator mondial de aur

China a devenit, in mod oficial, anul trecut, cel mai mare consumator mondial de aur, India pierzand acest loc de frunte pentru prima data in istorie.

2014 promite sa fie cel mai calduros din istorie

Anul 2014 poate deveni cel mai calduros din istoria masuratorilor meteorologice. Unele regiuni se vor confrunta cu numeroase incendii si secete, altele cu precipitatii abundente si inundatii. Vinovat va fi fenomenul El.

Cel mai mare hipermarket din Deva se inchide. Real va intra in procesul de re-branding, sub sigla Auchan

Conducerea complexului comercial Real din Deva a anuntat ca hipermarketul va fi inchis in perioada 17 27 martie, in care va intra intr-un proces de re-branding, dupa ce in toamna anului trecut a fost finalizata achizitia centrelor comerciale Real de catrea grupul Auchan.

Cel mai mare MISTER al CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

Trimestrul al patrulea 2013, cel mai bun din ultimii cinci ani pentru piata electroIT

Valoarea vanzarilor de pe piata bunurilor de folosinta indelungata din ultimul trimestru al anului a crescut cu aproape 11% fata de T4 2012. Intregul an 2013 a crescut fata de 2012 cu 7%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )