Libnet.ro
UNICEF

22:00

China: Active de 14,5 miliarde dolari, confiscate de la un fost oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China: Active de 14,5 miliarde dolari, confiscate de la un fost oficial

Autoritatile din China au blocat sau confiscat active de cel putin 90 miliarde yuani 14,5 miliarde dolari) de la membrii familiei si asociati ai lui Zhou Yongkang, fostul sef pentru securitate interna, aflat in centrul celui mai mare scandal de coruptie din ultimele sase decenii, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

China: Bunuri in valoare de 14,5 miliarde de dolari, confiscate de la rude si apropiati ai fostului sef al securitatii Zhou Yongkang

Autoritatile chineze au confiscat bunuri in valoare de 14,5 miliarde de dolari 90 miliarde yuani), apartinand unor rude si asociati ai fostului sef al securitatii interne de la Beijing, Zhou Yongkang, aflat in centrul celui mai mare scandal de coruptie din China din utimii 60 de ani, informeaza The Guardian.

FMI va finanta Ucraina cu 14 - 18 miliarde dolari

Ucraina a convenit cu FMI un acord de imprumut in valoare de 14-18 miliarde de dolari, a anuntat, ieri, institutia internationala, programul de ajutor financiar urmand sa deblocheze si alte finantari pentru autoritatile de la Kiev, pana la un total de 27 de miliarde de dolari in urmatorii doi ani, conform Mediafax.

Autoritatile din China au confiscat active in valoare d e 14,5 MILIARDE de dolari ale unei fost oficial

Autoritatile din China au blocat sau confiscat active in valoare de cel putin 90 de miliarde de yuani 14,5 miliarde dolari) de la membrii familiei si asociati ai fostului sef pentru securitate interna Zhou.

Bank of America, la un acord de peste 9 miliarde dolari cu Justitia din SUA

Bank of America Corp. , a doua mare banca din SUA, a acceptat sa plateasca 9,3 miliarde de dolari ca sa puna capat acuzatiilor potrivit carora a vandut in mod necorespunzator catre companiile de finantare ipotecara Fannie Mae si Freddie Mac obligatiuni garantate ipotecar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4004 seconds )