Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cinci militari ucisi si 22 raniti in estul Ucrainei dupa intrarea in vigoare a armistitiului

România Liberă România Liberă,
Cinci militari ucisi si 22 raniti in estul Ucrainei dupa intrarea in vigoare a armistitiului

Cinci membri ai fortelor de securitate ucrainene au fost ucisi, iar alti 22 raniti in lupte cu separatisti prorusi, dupa intrarea in vigoare a armistitiului semnat, joi, la Minsk, a declarat, luni, un purtator de cuvant al armatei ucrainene pentru CNN, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cinci militari ucisi si 22 raniti in estul Ucrainei, dupa intrarea in vigoare a armistitiului

Cinci membri ai fortelor de securitate ucrainene au fost ucisi, iar alti 22 raniti in lupte cu separatisti prorusi, dupa intrarea in vigoare, duminica, a armistitiului semnat, joi, la Minsk. Mai multe tiruri.

GALERIE FOTO. Cum arata estul Ucrainei dupa 10 luni de razboi

In general respectat, asa cum sustine Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa, acordul de pace de la Minsk nu ascunde dramele prin care au trecut locuitorii regiunilor Lugansk si Donetk in ultimele 10 luni.

Armistitiu doar pe hartie. Alti cinci militari au fost ucisi in Ucraina

Cinci militari ucraineni au fost ucisi si alti 22 raniti in lupte cu separatisti prorusi, dupa intrarea in vigoare, duminica, a armistitiului semnat joi la Minsk, relateaza CNN. Un purtator de cuvant.

Seful OSCE: Nu exista militari rusi in estul Ucrainei

Secretarul general al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa, Lamberto Zannier, a declarat vineri ca a vazut cetateni rusi in zona de conflict din estul Ucrainei, dar nu si militari ai armatei ruse, relateaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax.

Secretarul general al OSCE: in estul Ucrainei se afla cetateni rusi, dar nu si militari ai armatei ruse

Secretarul general al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Lamberto Zannier, a declarat vineri ca in zona de conflict din estul Ucrainei se afla cetateni rusi, dar nu si militari ai.

OSCE: Nu sunt militari rusi in estul Ucrainei. Speram ca ostilitatile sa se incheie

Secretarul general al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa, Lamberto Zannier, a declarat vineri ca a vazut cetateni rusi in zona de conflict din estul Ucrainei, dar nu si militari ai armatei.

Linistea s-a lasat in estul Ucrainei, la miezul noptii

Linistea s-a lasat, in estul Ucrainei, la miezul noptii trecute, dupa ce atat presedintele Ucrainei, cat si liderii rebelilor separatisti au ordonat incetarea focului. Armistitiul prevazut de.

Lupte in estul Ucrainei continua: Cel putin 25 de morti, in confruntarile de vineri

Bilantul confruntarilor armate care au continuat vineri in estul Ucrainei este de cel putin 25 de morti, anunta surse locale, citate de Kyiv Post. Luptele in estul Ucrainei continua in ciuda acordului.

Luptele in estul Ucrainei continua: Cel putin 25 de morti, in confruntarile de vineri

Bilantul confruntarilor armate care au continuat vineri in estul Ucrainei este de cel putin 25 de morti, anunta surse locale, citate de Kyiv Post. Luptele in estul Ucrainei continua in ciuda acordului.

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei,in special republicile Donetsk si Lugansk, unde luptele dintre separatistii pro-rusi si fortele ucrainene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )