Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cinci sate sunt izolate in Vrancea, in timp ce prefectul judetului se amuza (VIDEO)

B1 B1,
Cinci sate sunt izolate in Vrancea, in timp ce prefectul judetului se amuza (VIDEO)

Situatie disperata in judetul Vrancea. Cinci sate si sute de localnici sunt izolati complet de lume. in plus, utilajele de deszapezire care plecasera spre satul Bogza fac cale-ntoarsa. Ninge si vantul bate cu. continuă pe B1

Vrancea: Aproximativ 4.000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati. Trei drumuri judetene raman inchise

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate care apartin de comunele vrancene Sihlea si Maicanesti sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman.

Cinci sate din Vrancea, izolate in continuare.

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman inchise, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri, in judet mai sunt izolate cinci sate din doua comune. Citeste si: Trei elicoptere ale MAI, trimise in Braila, Buzau si Galati Astfel, raman izolate satele Bogza si Voietin din .

Prefectul judetului Buzau: Sunt cinci localitati izolate. Nu le cunosc pe toate/ Liviu Dragnea: Este posibil sa avem si cod rosu

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, nu a stiut sa raspunda marti presei care l-a intrebat ce localitati din judetul sau sunt in acest moment izolate din cauza caderilor de zapada.

Prefectul judetului Buzau, prins nepregatit de presa: Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc pe toate

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, s-a prezentat nepregatit, marti, in fata presei, nestiind sa spuna care sunt localitatile din judet izolate de caderile de zapada. Ulterior, vicepremierul Liviu.

Vrancea: Doua drumuri nationale si opt judetene, inchise; opt sate sunt inca izolate.

Doua drumuri nationale si alte opt drumuri judetene continua sa fie inchise si marti, in judetul Vrancea, unde locuitorii a opt sate sunt inca izolati din cauza zapezii, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri in Vrancea circulatia este inchisa in continuare pe doua drumuri nationale - DN 23 B Maicanesti Ciorasi si DN 2 N, pe sectorul Dumbraveni .

UPDATE. Prefectul de Buzau nu stie cate localitati sunt izolate. ...

UPDATE: Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, nu stie care sunt localitatile izolate din judet. Astfel, intrebat de jurnalisti daca stie cate localitati mai sunt izolate la acest moment in judetul Buzau, prefectul a spus ca mai sunt cinci comune izolate, iar intrebat care sunt acestea, el nu a putut preciza, conform Mediafax. Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Bradeanu, Valcelele, nu le stiu pe toate in amanunt, se lucreaza acolo, a spus prefectul de .

Prefectul de Braila cere sprijinul Armatei: 11 localitati sunt izolate

Prefectul de Vrancea, Gheorghi Obreja, a cerut sprijinul armatei, duminica, in contextul in care cateva mii de oameni din 11 localitati din judetul Braaile sunt complet izolati, relateaza Mediafax. Obreja.

BUZAU: 37 de comune cu 129 de sate apartinatoare, izolate in nameti.

Un numar de 37 de comune buzoiene cu 129 de sate apartinatoare sunt izolate, duminica seara, in judetul Buzau, drumurile fiind impracticabile din cauza nametilor si viscolului puternic. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Marius Sarbescu, in toate cele 37 de localitati sunt probleme pe caile rutiere, ca urmare a viscolului puternic si a ninsorii care continua sa cada inca de sambata dimineata, conform Mediafax. Printre localitatile afectate se .

Galati: Trei localitati sunt izolate, iar 11 drumuri judetene sunt blocate

In urma caderilor de zapada din ultimele ore, trei localitati din judetul Galati sunt izolate, duminica, in timp ce circulatia este blocata pe un drum national si pe 11 tronsoane de drumuri judetene din.

Armata intervine in Prahova: Patru localitati sunt izolate

Armata intervine, duminica, in judetul Prahova, unde patru localitati sunt izolate si peste 7. 000 de oameni au ramas fara curent electric, relateazaB1 TV. MApN a trimis in acest judet mai multe TABu-ri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )