Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine o mai poate opri pe Simona? Halep a evoluat incantator cu Dellacqua si s-a calificat la pas in semifinalele turneului Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Cine o mai poate opri pe Simona? Halep a evoluat incantator cu Dellacqua si s-a calificat la pas in semifinalele turneului Indian Wells

Simona Halep a intalnit-o in sferturile de finala, la Indian Wells, pe Casey Dellacqua din Australia, careia nu i-a dat nici macar o sansa. Simonei a castigat partida in doua seturi, scor 6-2, 6-2, la capatul unui meci care a durat doar 61 de minute si s-a calificat in semifinalele turneului californian. continuă pe Adevărul

Atac la Top 5! Cum poate ramane Simona Halep intre primele jucatoare ale lumii

Simona Halep o intalneste maine seara pe Eugenie Bouchard, in optimile de finala de la Indian Wells. in acest moment, ea ocupa locul 5 in clasamentul provizoriu.

Fed Cup: Cine transmite barajul Romania - Serbia. Halep si Cirstea, cap de afis!.

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt numele de care Romania isi leaga sperantele in intalnirea cu Serbia din play-off-ul Grupei Mondiale a II-a din cadrul Fed Cup. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac declara ca meciurile vor fi transmise de Dolce Sport, conform sptfm. ro. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac crede ca Simona este favorita in sferturi. Acesta asteapta insa mai mult de la Sorana Cirstea, al carei potential este fantastic. Mi-a dat mesaj .

Cine este Casey Dellacqua, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells (miercuri, ora 22:00)

Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells pe Casey Dellacqua, jucatoare venita din calificari - locul 78 WTA. Disputa va avea loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro. Intra in material pentru a vedea o prezentare a adversarei Simonei Halep.

Simona Halep: Poate in turul urmator o sa joc mai bine. Vreau sa vad cat de departe ajung

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), ca spera ca in turul urmator sa joace mai bine, romanca dorind sa ajunga cat mai departe in aceasta intrecere.

Indian Wells: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (20:00)/ Simona poate ajunge pe locul 5 WTA

Simona Halep favorita sase) o va intalni, de la ora 20:00, pe Eugenie Bouchard in optimile turneului de la Indian Wells. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 3 si Livescore pe HotNews. ro.

Simona Halep, in semifinale la Indian Wells! Victorie categorica impotriva lui Dellacqua.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneul Premier de la Indian Wells, dupa ce a trecut de tenismena Casey Dellacqua, din Australia, in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2. Halep cap de serie nr. 6) a avut un meci frumos in care i-au reusit cam toate loviturile impotriva australiencei, nelasandu-i acesteaia nicio sansa. In prezent locul 7 mondial, Halep a avut un adversar mai usor decat in meciurile precedente, fiind clara diferenta de clasa, pe teren, intre cele doua jucatoare.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells. Mai aproape de locul 5 mondial!.

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile turneului Premier 5 de la Indian Wells. Romanca a trecut in trei seturi de canadianca Eugenie Bouchard, scor 6-2, 1-6, 6-4. Eugenie Bouchard a avut nu mai putin de 7 asi, spre deosebire de doar 2 ai Simonei. Totusi fata de cele 3 duble greseli ale romancei, Bouchard a avut 6. In sferturile competitiei Halep va juca impotriva castigatoarei din partida Casey Dellacqua Australia, 78 WTA), care a trecut de Roberta Vinci cap de serie 13) in turul .

Premiera pentru tenisul feminin romanesc: Simona Halep va urca de luni pe locul 5 sau pe locul 6 mondial

Simona Halep va urca de luni pe locul 5 sau pe locul 6 mondial. Este cea mai buna clasare pe care a obtinut-o vreodata o jucatoare romanca de tenis profesionist. Halep va atinge aceasta performanta dupa ce.

RECORD: Simona Halep va urca de saptamana viitoare pe locul 5 sau 6 WTA

Simona Halep va ocupa, incepand de luni, locul 5 sau 6 mondial, o performanta ce nu a mai fost reusita de nicio jucatoare de tenis din Romania de la crearea ierarhiei WTA, in noiembrie 1975.

UPDATE: Simona Halep, numarul 6 mondial! S-a calificat in sferturi la Indian Wells.

UPDATE: Simona Halep are asigurat locul 6 mondial, cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de o romanca, incepand de saptamana viitoare, in urma calificarii sale in sferturile Indian Wells. Romanca are acum deschis drumul spre locul 5 mondial, daca va reusi sa o surclaseze in competitie si pe Jelena Jankovici. Petra Kvitova, care era una dintre contracandidatele in cursa pentru locul 5, a fost eliminata in optimi de Cibulkova. Iar in aceste conditii Halep va urca o pozitie in clasament .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )