Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia Europeana a renuntat la mai multe proceduri de infringement impotriva tarii noastre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a renuntat la mai multe proceduri de infringement impotriva tarii noastre

Comisia Europeana a clasat astazi 13 proceduri de infringerment declansate impotriva Romaniei in constatarea neindeplinirii obligatiilor care ii revin in baza Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene, anunta Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a clasat 13 proceduri de infringement declansate impotriva Romaniei pentru incalcarea legislatiei UE/Au mai ramas 42 de proceduri

Ministerul Afacerilor Europene a anuntat ca, la 27 septembrie 2012, Comisia Europeana a decis clasarea a 13 actiuni declansate impotriva Romaniei in constatarea neindeplinirii obligatiilor care ii revin in baza Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene. Dintre cele 13 actiuni clasate, 9 privesc necomunicarea masurilor nationale de transpunere a directivelor UE, iar 4 vizeaza aplicarea sau transpunerea incorecta a legislatiei UE.

Zeci de firme si organizatii din Iasi, in prag de FALIMENT dupa ce Comisia Europeana a ...

Zeci de firme si organizatii din judetul Iasi, care gestioneaza programe pe bani europeni, sunt in prag de faliment dupa ce Comisia Europeana a suspendat platile in cadrul programului POSDRU, potrivit digi24. ro. In aceste conditii, sute de angajati ale caror salarii trebuiau platite din bani europeni nu au mai incasat niciun leu de peste o jumatate de an. La baza deciziei Comisiei Europene sta o serie de nereguli semnalate in modul de derulare a proiectelor in mai multe judete din tara. Plati .

Comisia Europeana vrea sa infiinteze o echipa de procurori europeni, pentru a ...

Autoritatile de la Bruxelles planuiesc sa infiinteze o echipa de procurori pentru a lupta impotriva fraudelor din Uniunea Europeana, a declarat Giovanni Kessler, directorul general al Oficiului de Lupta Antifrauda, citat de b1. ro. Comisia Europeana prevede publicarea reglementarilor legate de infiintarea unei echipe europene de procurori pana in iunie anul viitor. Toata lumea intelege ca este nevoie sa facem ceva important in aceasta perioada de criza economica. Fiecare guvern o datoreaza .

PERCHEZITII LA PROFESORI suspectati de CORUPTIE, in mai multe judete.

Politistii si procurorii fac 22 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea si Olt, fiind vizate mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de invatamant superior din Capitala, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Profesorii, care predau la universitatea privata Bioterra, sunt cercetati pentru fapte de coruptie si fals. Ei ar fi pretins bani de la studenti pentru acordarea unor note mai mari la licenta. In urma perchezitiilor vor fi duse la audieri 40 .

Steaua, amendata de Jandarmerie pentru mai multe abateri la meciul cu Rapid

FC Steaua a primit mai multe amenzi din partea Jandarmeriei Capitalei, valoarea totala fiind de 127. 000 de lei, pentru mai multe abateri de la prevederile legale in vigoare, cu ocazia meciului cu Rapid, disputat, luni, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

Comisia Europeana atentioneaza Guvernul ca legea achizitiilor este modificata prea des si poate genera infringement

Reprezentantii Comisiei Europene CE) au atentionat Guvernul ca modificarile legii achizitiilor publice sunt prea frecvente si ca acest fapt poate sa constituie un motiv de declansare a procedurii de infringement, deoarece denota lipsa unei stabilitati legislative si afecteaza mediul de afaceri. Avertismentul a fost transmis, conform unui document oficial obtinut de Mediafax, de catre membrii Directiei Generale de Piata Interna si Servicii a Comisiei Europene DG MARKT), intr-o reuniune organizata la Bruxelles, la finele lunii august, cu o delegatie romana condusa de Eugen Teodorovici, consilier de stat al premierului, avand ca tema modificarea legislatiei in materie de achizitii publice. Informarea prin care autoritatile romane sunt anuntate despre atentionarile primite din partea CE a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta.

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Guvernul: Legea achizitiilor este modificata prea des si ...

Reprezentantii Comisiei Europene CE) au atentionat Guvernul ca modificarile legii achizitiilor publice sunt prea frecvente si ca acest fapt poate sa constituie un motiv de declansare a procedurii de infringement, deoarece denota lipsa unei stabilitati legislative si afecteaza mediul de afaceri, potrivit Mediafax. Avertismentul a fost transmis, conform unui document oficial obtinut de MEDIAFAX, de catre membrii Directiei Generale de Piata Interna si Servicii a Comisiei Europene DG MARKT), .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )