Libnet.ro
UNICEF

10:30

PERCHEZITII LA PROFESORI suspectati de CORUPTIE, in mai multe judete.

România Liberă România Liberă,
PERCHEZITII LA PROFESORI suspectati de CORUPTIE, in mai multe judete.

Politistii si procurorii fac 22 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea si Olt, fiind vizate mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de invatamant superior din Capitala, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Profesorii, care predau la universitatea privata Bioterra, sunt cercetati pentru fapte de coruptie si fals. Ei ar fi pretins bani de la studenti pentru acordarea unor note mai mari la licenta. In urma perchezitiilor vor fi duse la audieri 40 . continuă pe România Liberă

Steaua, amendata de Jandarmerie pentru mai multe abateri la meciul cu Rapid

FC Steaua a primit mai multe amenzi din partea Jandarmeriei Capitalei, valoarea totala fiind de 127. 000 de lei, pentru mai multe abateri de la prevederile legale in vigoare, cu ocazia meciului cu Rapid, disputat, luni, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

RADET: Apa calda va fi oprita in mai multe zone din Sectoarele 1,5 si 6 din Bucuresti

Reteaua de termoficare, la control. Locuitorii mai multor zone din sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei vor ramane fara apa calda, astazi, incepand cu ora 9. Asta pentru ca RADET va face o serie de probe.

Ernst and Young: Companiile au acces la mai multe informatii despre consumatori

Dezvoltarea aplicatiilor mobile si terminalelor permite companiilor sa stranga un volum mai mare de date despre utilizatori, conform unui comunicat de presa.

Guvernul propune FMI contracte colective de munca mai lungi si sporuri mai multe pentru bugetari

Guvernul a propus FMI dublarea limitei maxime de valabilitate a unui contract colectiv de munca, posibilitatea prelungirii acestui contract de mai multe ori decat o singura data si eliminarea interdictiei ca in contracte sa fie incluse alte drepturi in bani si natura decat cele din legea in vigoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )