Libnet.ro
UNICEF

23:00

Companiile de asigurari din Romania au primit infuzii de capital de circa 64 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile de asigurari din Romania au primit infuzii de capital de circa 64 de milioane de euro

Companiile de asigurari din Romania au primit, in primele sapte luni, infuzii de capital in valoare totala de 63,84 milioane de euro de la actionarii straini, in scadere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea insumau 79,66 milioane de euro, potrivit datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC). continuă pe Ziarul Bursa

Avocatul Poporului a deschis o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida

Avocatul Poporului AP) s-a sesizat din oficiu si face o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida. O tanara armeanca aflata intr-un centru de refugiati din capital a.

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania. Revista Kaufland devine liderul pietei

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania aveau la finalul lunii mai in jur de 10,6 milioane de cititori, mai putin cu circa 2,6 milioane de persoane mai putin fata de octombrie 2008, moment in care a inceput criza economica, iar presa scrisa.

Premiera! Orasul din Romania in care au fost interzise manelele

Pentru prima data de la aparitia manelelor, edilii unui oras din Romania au luat o decizie salutata de multi romani satui de zgomotele cu pretentii de muzica, scrie Buna Ziua Iasi. Mai precis, Primaria din.

Domeniile in care companiile din Romania vor face angajari pe final de 2015

Un procent de 19% dintre angajatorii romani vor sa angajeze in ultimele trei luni care au mai ramas din 2015, arata cea mai recenta editie a studiul Manpower privind Perspectivele de Angajare de Forta de Munca. Iata cele mai dinamice piete ale fortei.

Vanzarile de Ford Mustang din Romania au depasit cu aproape 40% tinta producatorului

In Europa si in Romania Ford Mustang se bucura de cerere peste asteptari, iar la cote ridicate de afla si numarul de masini cu motoare mari, V8 de 5 litri, comercializate pana acum. Ford Mustang poate fi vazut si cumparat in Romania doar de la doi dealeri, Ford BDT si Ford Tiriac Auto Baneasa.

Trei tinere din Romania au fost obligate sa se prostitueze in Grecia

Trei tinere din Focsani si Constanta acuza ca au fost sechestrate, batute, violate si puse sa se prostitueze in Grecia. Fetele de 19, 21 si 25 de ani au plecat in Atena sa munceasca, spun insa ca au fost.

Omer Susli, Praktiker: 50%-60% din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene

Mai mult de jumatate 50%-60%) din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene, sustine Omer Susli, proprietarul Praktiker, prezent la conferinta ReConstruct , organizata de WALL-STREET. RO in parteneriat cu Genesis Development si.

Ponta, anunt pentru toti angajatii din Romania. Cat va ajunge salariul minim in 2017

Salariul minim pe economie ar urma sa creasca din sase in sase luni, pana la inceputul anului 2017, urmand sa ajunga, atunci, la 1. 400 de lei pe luna .

Cinci echipe din Romania in sezonul viitor al cupelor europene

In pofida rezultatelor slabe din acest sezon, cand n-am ajuns cu nicio reprezentanta in faza grupelor, Romania va alinia cinci echipe la startul viitoarei editii a cupelor europene, a anuntat UEFA.

O refugiata din Romania a incercat sa se sinucida: Tanara de 18 ani a fost transportata la Spitalul Floreasca (VIDEO)

O refugiata de 18 ani, aflata in Romania, a incercat miercuri sa se sinucida, informeaza B1 TV. Tanara a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca. Alis Grasu, manager al ambulantei Bucuresti, a pre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )