Libnet.ro
UNICEF

12:00

Consiliul de Securitate a inceput consultarile in legatura cu masacrul din Siria

Adevărul Adevărul,
Consiliul de Securitate a inceput consultarile in legatura cu masacrul din Siria

Consiliul de Securitate al ONU a inceput miercuri consultari cu usile inchise in legatura cu un masacru in Siria care, potrivit opozitiei, a fost comis cu arme chimice. continuă pe Adevărul

Consiliul de Securitate al ONU a inceput consultarile privind situatia din Siria

Consiliul de Securitate al ONU a inceput, ieri, consultarile cu usile inchise in legatura cu un masacru in Siria comis - potrivit opozitiei - cu arme chimice, transmite AFP.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul din Siria se va adeveri

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat astazi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre, potrivit presei internationale.

Sedinta de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU privind situatia din Siria

Consiliul de Securitate al ONU a convocat pentru miercuri o reuniune de urgenta pentru a lua in discutie evolutia situatiei din Siria dupa relatarile privind un posibil atac cu arme chimice in apropiere de.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma, a declarat, joi, seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ministrul de.

Ministrul francez de Externe: Reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, dar fara trupe la sol

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat joi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre. Daca se va adeveri, pozitia Frantei este ca trebuie sa existe o reactie, o reactie care poate lua forma unei reactii in forta, a declarat seful diplomatiei franceze intr-o interventie la posturile de televiziune RMC si BFM. Exista posibilitati de a raspunde la aceasta, a declarat Fabius, refuzand insa orice precizare in acest sens.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto, relateaza Mediafax. Franta, Marea Britanie si Statele Unite au cerut sesizarea imediata a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite pentru analizarea circumstantelor presupusului atac cu arme chimice din Damasc, relateaza AFP. Solicitari similare au fost formulate de .

Reuniune de urgenta a ONU pe tema crizei din Siria. Peste 1.300 de morti in urma atacului cu arme chimice din Damasc

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va.

SUA vor sa stabileasca daca s-au folosit arme chimice in atacul din Siria

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem stabili cu.

Rusia considera ca presupusul atac chimic din Siria este o provocare planuita de mult

Suspiciunile privind atacul cu arme chimice din regiunea Damasc reprezinta o provocare planuita de mult timp, acuza Rusia, unul dintre principali aliati ai regimului Bashar Al-Assad. Toate aceste.

Rusia ACUZA: Atacul chimic din Siria este o provocare planuita de mult.

Suspiciunile privind atacul cu arme chimice din regiunea Damasc reprezinta o provocare planuita de mult timp, acuza Rusia, unul dintre principali aliati ai regimului Bashar Al-Assad, relateaza Mediafax. Toate aceste informatii ne fac sa credem ca exista o provocare planuita de mult timp, a comunicat Ministerul rus de Externe. Armata siriana a dezmintit categoric utilizarea de arme chimice la periferia orasului Damasc. Opozitia siriana sustine ca fortele subordonate regimului Bashar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )