Libnet.ro
UNICEF

10:00

Consiliul de Securitate al ONU a inceput consultarile privind situatia din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul de Securitate al ONU a inceput consultarile privind situatia din Siria

Consiliul de Securitate al ONU a inceput, ieri, consultarile cu usile inchise in legatura cu un masacru in Siria comis - potrivit opozitiei - cu arme chimice, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Sedinta de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU privind situatia din Siria

Consiliul de Securitate al ONU a convocat pentru miercuri o reuniune de urgenta pentru a lua in discutie evolutia situatiei din Siria dupa relatarile privind un posibil atac cu arme chimice in apropiere de.

Consiliul de Securitate ONU, reuniune de urgenta, dupa atacul din Damasc

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto.

Consiliul de Securitate a inceput consultarile in legatura cu masacrul din Siria

Consiliul de Securitate al ONU a inceput miercuri consultari cu usile inchise in legatura cu un masacru in Siria care, potrivit opozitiei, a fost comis cu arme chimice.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto, relateaza Mediafax. Franta, Marea Britanie si Statele Unite au cerut sesizarea imediata a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite pentru analizarea circumstantelor presupusului atac cu arme chimice din Damasc, relateaza AFP. Solicitari similare au fost formulate de .

Reuniune de urgenta a ministrilor de externe europeni cu privire la situatia din Egipt

Ministrii de externe din Uniunea Europeana UE) vor organiza o reuniune de urgenta la Bruxelles, miercuri, pentru a discuta situatia din Egipt, a declarat un purtator de cuvant al UE, citat de sursele internationale de presa.

intrunire de urgenta la Bruxelles. TOTI ministrii de Externe din UE, chemati sa analizeze situatia din Egipt

Toti cei 28 de ministrii de Externe ai Uniunii Europene se vor intruni de urgenta miercuri, pentru a analiza situatia din Egipt. Cu aceasta ocazie se vor reevalua relatiile blocului european cu administratia de.

Ministrii afacerilor externe din UE se vor intalni miercuri pentru a examina situatia din Egipt

Ministrii afacerilor externe din tarile membre ale Uniunii Europene vor avea o reuniune exceptionala miercuri, la Bruxelles, pentru a examina situatia din Egipt si pentru a se pune de acord asupra unei pozitii comune in acest dosar, a anuntat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )